Skicka in din ansökan

Vill du jobba med kundservice i centrala Stockholm?

Sprio söker kundtjänstmedarbetare till ett välkänt svenskt varumärke? Är du serviceinriktad och gillar daglig kundkontakt? Just nu letar vi efter dig som vill jobba i ett härligt team med likasinnade kollegor.

Som kundtjänstmedarbetare hos vår kund kommer du kunna vässa dina sociala skills genom verktyg som telefon, chatt och mejl, vilket är färdigheter att ta med sig vidare i yrkeslivet. Dessutom är chansen stor att kunna avancera och klättra i sin roll, om du är driven och vill växa! Perfekt för dig som vill ha möjligheten att samla mycket erfarenhet på kort tid.

Anställningen startar med en gedigen utbildning som givetvis är betald. Därefter inleds tjänsten som är på heltid. Dina arbetstider kommer att vara variera och inkludera både dagtid och kvällstid, vardagar och enstaka helger enligt rullande schema. Dina Arbetsuppgifter:

  • Besvara inkommande samtal som ett proffs.
  • Erbjuda kunder ett mervärde genom merförsäljning
  • Leverera kundservice på högsta nivå

Tjänsten är en tillsvidareanställning där du som anställd via oss på Sprio självklart har kollektivavtal med alla de förmåner som det innebär, så som betalda semesterdagar, friskvårdsbidrag med mera! Du behöver för den här tjänsten ha en fullständig gymnasieexamen och kunna svenska och engelska i tal och skrift.

Sökord: kundsupport, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundtjänstarbetare, Stockholm, jobb, kundservice, kundservicemedarbetare, support, supportmedarbetare, teknisk support, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande, serviceminded, callcenter, lediga tjänster, jobb utan erfarenhet, lediga jobb, kollektivavtal, merförsäljning

Ansök på 12 sekunder
48h
Personlig kontakt inom 48h
Sök Nu!

Inkom med din ansökan

Låter det intressant? Fyll i dina uppgifter & ansök här:

Gör din jobbansökan utan CV här - så hör vi av oss inom 48h. Enkelt va?

CV (valfritt)
Tillåtna filtyper: pdf, doc & docx

Eller känner du den perfekta kandidaten för jobbet?

Vi vill hitta personen som är klippt och skuren för varje enskilt jobb. Känner du den personen? Klicka på knappen nedanför!

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu