Skicka in din ansökan

Jobba på prisbelönt kundservice hos branschledande LensWay Group

Vill du jobba med kundbemötande och leverera service på hög nivå till inringande kunder? Nu söker vi två personer till LensWay Group som är branschledande inom e-handeln för linser och glasögon.

Den ena tjänsten avser ett vikariat på ungefär 1,5 år och den andra tjänsten avser en visstidsanställning på drygt 6 månader, båda med chans för förlängning. Du behöver vara tillgänglig omgående eller så snart som möjligt. 

Din arbetsplats blir på huvudkontoret som är beläget i Kista. Här får du chansen att ingå i ett team där alla är välkomna och där man peppar och stöttar varandra i arbetet.

Anställningen inleds med en gedigen betald utbildning på 2-3 veckor för att du ska få den kunskap du behöver. Du kommer i din tjänst att få egna ansvarsområden. Detta för att du gemensamt med teamet ska lyfta företaget och ha en ständig och dynamisk utveckling.

Du får löpande uppföljningar i arbetet som gör att du växer i din roll! Detta för en långsiktig och positiv utvecklingskurva för både dig och teamet i sin helhet.

Ditt största fokus på arbetsplatsen är att hjälpa och guida inringande kunder så de blir nöjda och glada med sina online-ordrar. Du jobbar med alltifrån telefon och mejl till chatt och sociala medier. Företaget är prisbelönt för sin kundservice, så en fingertoppskänsla för just detta är A och O för tjänsten.

För att passa i rollen tror vi att du är mogen, trygg och serviceminded. Du bör ha erfarenhet av serviceyrket, gilla att jobba mot gemensamma mål och det är meriterande om du har erfarenhet av optikbranschen.


Sökord: kundsupport, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundtjänstarbetare, Stockholm, jobb, kundservice, kundservicemedarbetare, support, supportmedarbetare, teknisk support, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande, serviceminded, callcenter, lediga tjänster, jobb utan erfarenhet, lediga jobb, optik, optikerassistent, 

Ansök på 12 sekunder
48h
Personlig kontakt inom 48h
Sök Nu!

Inkom med din ansökan

Låter det intressant? Fyll i dina uppgifter & ansök här:

Gör din jobbansökan utan CV här - så hör vi av oss inom 48h. Enkelt va?

CV (valfritt)
Tillåtna filtyper: pdf, doc & docx

Eller känner du den perfekta kandidaten för jobbet?

Vi vill hitta personen som är klippt och skuren för varje enskilt jobb. Känner du den personen? Klicka på knappen nedanför!

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu