Skicka in din ansökan

Vi söker norsktalande kundtjänstmedarbetare till e-handel med fokus på mode

Sprio söker  nu norsktalande kundtjänstpersonal till en webbshop inom modebranschen. Är du social, modeintresserad och har erfarenhet av det norska språket? Då bör du ansöka redan nu!

Här kommer du att arbeta med att besvara kundernas frågor gällande produkter, köp och leveranser. Du passar för den här tjänsten om du har kundservice ut i fingerspetsarna, gillar kundkontakt. Du behöver kunna skriva och tala norska och formulera dig väl. Kanske har du bott i Norge eller har du släkt där? Norska som modersmål är alltså inte ett krav. 

Gymnasieexamen är ett krav för tjänsten. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från kundservice, samt har läst lite ekonomi under gymnasiet. Tjänsten kräver flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Känner du att detta skulle vara något för dig så är du varmt välkommen med en ansökan! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag och intervjuer sker löpande så inkom gärna med din ansökan så snart du kan! Hoppas vi ses!

SÖKORD: kundsupport, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundtjänstarbetare, Stockholm, jobb, kundservice, kundservicemedarbetare, support, supportmedarbetare, teknisk support, kundservicearbetare, service, serviceyrke, mode, modebranschen, e-handel, webbshop, webbhandel, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande, serviceminded, callcenter, lediga tjänster, jobb utan erfarenhet, lediga jobb, kollektivavtal, norska, norsktalande

Ansök på 12 sekunder
48h
Personlig kontakt inom 48h
Sök Nu!

Inkom med din ansökan

Låter det intressant? Fyll i dina uppgifter & ansök här:

Gör din jobbansökan utan CV här - så hör vi av oss inom 48h. Enkelt va?

CV (valfritt)
Tillåtna filtyper: pdf, doc & docx

Eller känner du den perfekta kandidaten för jobbet?

Vi vill hitta personen som är klippt och skuren för varje enskilt jobb. Känner du den personen? Klicka på knappen nedanför!

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu