Skicka in din ansökan

Vi söker en teknisk supportmedarbetare till miljöteknikföretaget FANN

Sprio söker nu personal till företaget FANN i Stockholm. Är du tekniskt lagd och gillar att arbeta med kundkontakt? Tjänsten tillsätts omgående och du kommer att jobba heltid, ansök redan nu!

FANN är ett svenskt miljöteknikföretag som grundades 1990. De driver egen forskning och produktutveckling, tillverkning och försäljning av avloppsystem hos enskilda fastigheter. Produkterna säljs främst i Sverige men även i Finland, Norge och Polen samt ett antal andra Europeiska länder. Företaget har sin egen produktion i Sverige och Polen.

FANN är för närvarande verksamt i Järfälla med ett team på 10 personer, men flyttar till Täby i slutet av mars då en samlokalisering med systerbolaget SKT sker.

Som teknisk supportmedarbetare sitter du i företagets first line och tar emot inkommande samtal över telefon och mejl. De som kontaktar supporten är till större del grossister och entreprenörer. Frågorna berör främst FANNs VA-tekniska produktsortiment. I rollen ingår även en del administrativa uppgifter så som exempelvis förberedelser av offerter och registrering av order i företagets affärssystem.

Du ingår i ett tight team om fyra personer som alla delar på arbetsuppgifterna och hjälper varandra. Du kommer ha en viktig roll där du är kundens första kontakt med FANN.

Vi söker dig som:

  • Har tidigare erfarenhet från jobb inom service
  • Brinner för kundbemötande
  • Har ett tekniskt intresse och lätt för att lära

Tjänsten inleds som ett konsultuppdrag med möjlighet till anställning direkt hos FANN. Du kommer att ha en fast månadslön enligt överenskommelse. Arbetstiderna är 08.00 till 17.00 måndag till fredag.

Sökord: kundsupport, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundtjänstarbetare, Stockholm, jobb, CAD, kundservice, kundservicemedarbetare, support, supportmedarbetare, teknisk support, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande, serviceminded, callcenter, lediga tjänster, CAD, lagerarbete, lager, lagerarbetare

Ansök på 12 sekunder
48h
Personlig kontakt inom 48h
Sök Nu!

Inkom med din ansökan

Låter det intressant? Fyll i dina uppgifter & ansök här:

Gör din jobbansökan utan CV här - så hör vi av oss inom 48h. Enkelt va?

CV (valfritt)
Tillåtna filtyper: pdf, doc & docx

Eller känner du den perfekta kandidaten för jobbet?

Vi vill hitta personen som är klippt och skuren för varje enskilt jobb. Känner du den personen? Klicka på knappen nedanför!

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu