Skicka in din ansökan

Vi söker vassa kundtjänstmedarbetare med känsla för service

Vill du få in foten i kundservice och dessutom för välkända varumärken? Vill du vässa dina sociala skills och jobba med daglig kundkontakt i världsklass? Just nu söker vi på Sprio efter dig som vill jobba som kundtjänstmedarbetare – ingen tidigare erfarenhet krävs!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid beläget med fräscha kontor i centrala Stockholm. Du kommer få en social arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter, perfekt för dig som vill samla mycket erfarenhet på korttid!

Dina arbetsuppgifter kommer innebära:

  • Hantera ärenden i from av inkommande samtal, chatt och mejl
  • Leverera kundservice på högsta nivå
  • Hjälpa kunder med frågor och betalningslösningar

Vi på Sprio erbjuder självklara fördelar som fullt betald utbildning i samband med start, kollektivavtal, semesterdagar och friskvårdsbidrag. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid beläget i centrala Stockholm. Det enda som krävs är att du har en fullständig gymnasieexamen och är flytande i tal och skrift.

Sökord: kundsupport, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundtjänstarbetare, Stockholm, jobb, kundservice, kundservicemedarbetare, support, supportmedarbetare, teknisk support, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande, serviceminded, callcenter

 

Ansök på 12 sekunder
48h
Personlig kontakt inom 48h
Sök Nu!

Inkom med din ansökan

Låter det intressant? Fyll i dina uppgifter & ansök här:

Gör din jobbansökan utan CV här - så hör vi av oss inom 48h. Enkelt va?

CV (valfritt)
Tillåtna filtyper: pdf, doc & docx

Eller känner du den perfekta kandidaten för jobbet?

Vi vill hitta personen som är klippt och skuren för varje enskilt jobb. Känner du den personen? Klicka på knappen nedanför!

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu