Skicka in din ansökan

Kundtjänstmedarbetare sökes till kundtjänst i centrala Stockholm

Är du redo att sätta igång en karriär inom kundservice i centrala Stockholm? Vi söker nu personer med fingertoppskänsla för service och kundbemötande.

Vi kräver inte att du har tidigare arbetslivserfarenhet, det viktigaste är att du är social, serviceminded och gillar att hjälpa kunder med att lösa deras problem. Det här är en perfekt roll för dig som gärna utvecklas inom företaget och vill ha en språngbräda att utgå ifrån.

I den här tjänsten kommer du att svara på inkommande samtal från kunder. Du kan även behöva hjälpa kunder via chatt, mejl och sociala medier. Det kräver att du har datorvana och gillar att jobba i team mot gemensamma mål.

För att kunna jobba på företaget krävs en fullständig gymnasieexamen. Du behöver också kunna tala och skriva på både svenska och engelska. Inkom med din ansökan idag - vi intervjuar löpande!

sökord: kundsupport, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundtjänstarbetare, Stockholm, jobb, kundservice, kundservicemedarbetare, support, supportmedarbetare, teknisk support, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande, serviceminded, callcenter, lediga tjänster, lediga jobb, jobb i Stockholm

Ansök på 12 sekunder
48h
Personlig kontakt inom 48h
Sök Nu!

Inkom med din ansökan

Låter det intressant? Fyll i dina uppgifter & ansök här:

Gör din jobbansökan utan CV här - så hör vi av oss inom 48h. Enkelt va?

CV (valfritt)
Tillåtna filtyper: pdf, doc & docx

Eller känner du den perfekta kandidaten för jobbet?

Vi vill hitta personen som är klippt och skuren för varje enskilt jobb. Känner du den personen? Klicka på knappen nedanför!

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu