Skicka in din ansökan

Lediga jobb inom kundtjänst - Snabbt och enkelt utan CV

Sök jobb inom kundservice i centrala Stockholm, helt utan CV och vi ställer inget krav på tidigare erfarenhet!

Vi på Sprio erbjuder lediga tjänster inom kundservice! Ett perfekt tillfälle för dig som är redo att testa nytt eller kanske är du bara sugen på en ny möjlighet att klättra och utvecklas i din roll.

Vi söker dig som är ett socialt geni, drivs av att hjälpa andra eller är du kanske rent av ett proffs på att prata? Tveka inte att skicka in din ansökan, snabbt och enkelt helt utan CV. Vi återkopplar till dig inom 48 timmar.

Vi ser att du har en gymnasieexamen med godkänt i kärnämnena svenska, matematik & engelska. Hantera svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser alltid till att Du får en gedigen utbildning i början av din anställning med full lön!

Vilka är vi?
Sprio är ett rekryterings- och bemanningsföretag som i första hand arbetar för att ge unga människor en skjuts ut på arbetsmarknaden. Vi erbjuder alltid anställning enligt kollektivavtal och är stolta medlemmar i branschorganisationerna Kontakta och Almega. Har du några frågor eller funderingar, vänligen kontakta oss gärna på hej@sprio.se

SÖKORD: kundsupport, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundtjänstarbetare, Stockholm, jobb, kundservice, kundservicemedarbetare, support, supportmedarbetare, teknisk support, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande, serviceminded, callcenter, lediga tjänster, jobb utan erfarenhet, lediga jobb, kollektivavtal, Klarna, lagerarbete, lager, lagerarbetare

Ansök på 12 sekunder
48h
Personlig kontakt inom 48h
Sök Nu!

Inkom med din ansökan

Låter det intressant? Fyll i dina uppgifter & ansök här:

Gör din jobbansökan utan CV här - så hör vi av oss inom 48h. Enkelt va?

CV (valfritt)
Tillåtna filtyper: pdf, doc & docx

Eller känner du den perfekta kandidaten för jobbet?

Vi vill hitta personen som är klippt och skuren för varje enskilt jobb. Känner du den personen? Klicka på knappen nedanför!

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu