Skicka in din ansökan

Nya kollegor sökes till kundtjänst, inriktning enklare support

Vi söker dig som tycker om att arbeta med kundkontakt & kundservice på daglig basis. Det är en fördel om du har koll på teknik så som smartphones, appar, paddor och datorer.

I rollen som kundtjänstmedarbetare besvarar du inkommande samtal och hjälper kunderna med varierade typer av ärenden som kan berör enklare supportfrågor. Du kommer att ingå i ett stort och härligt team där alla arbetar tillsammans, stöttar, peppar och hjälps åt.

Inga förkunskaper krävs för denna roll, du kommer att i tjänsten få introduktion och utbildning för att kunna känna dig bekväm och säker i din roll. Det enda som krävs är att du har en fullständig gymnasieexamen. Du behöver kunna tala och skriva flytande på både svenska och engelska.

Vi ser att du är en person som verkligen tycker om att prata med andra människor, oavsett om det är över telefon med kunder eller om det är med dina kollegor.

Arbetsplatsen är belägen i centrala Stockholm, tjänsten är på heltid och öppen mellan 8-20 alla dagar om året,  och du kommer att arbeta ungefär var tredje helg och sedan nån kväll i veckan på rullande schema. Känner du att detta skulle vara något för dig och är du intresserad av att veta mer så är du varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: teknisk support, support, kundtjänst, operativsystem, teknikintresse, tekniskt intresse, kundservice, kundtjänstmedarbetare, chatt, telefon, mejl, callcenter, mobiltelefoner, smartphone, laptop, bärbara datorer, datorer, surfplattor, agent, supportmedarbetare, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande, serviceminded, callcenter, lediga tjänster, jobb utan erfarenhet, lediga jobb, kollektivavtal, lagerarbete, lager, lagerarbetare

Ansök på 12 sekunder
48h
Personlig kontakt inom 48h
Sök Nu!

Inkom med din ansökan

Låter det intressant? Fyll i dina uppgifter & ansök här:

Gör din jobbansökan utan CV här - så hör vi av oss inom 48h. Enkelt va?

CV (valfritt)
Tillåtna filtyper: pdf, doc & docx

Eller känner du den perfekta kandidaten för jobbet?

Vi vill hitta personen som är klippt och skuren för varje enskilt jobb. Känner du den personen? Klicka på knappen nedanför!

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu