Skicka in din ansökan

Lediga jobb inom kundservice utan krav på erfarenhet

Lediga jobb inom kundservice utan krav. Vill du få in foten inom kundservice och jobba tillsammans med ett av de främsta varumärkena på marknaden? Har du sociala talanger och drivs av att jobba med daglig kundkontakt? Just nu letar vi på Sprio efter dig som vill jobba som kundtjänstmedarbetare med merförsäljning.

Som kundtjänstmedarbetare hos vår kund kommer du kunna vässa dina sociala skills genom verktyg som telefon, chatt och mejl, vilket är färdigheter att ta med sig vidare i yrkeslivet eller varför inte i vardagliga möten med människor? Dessutom är chansen stor att kunna avancera och klättra i sin roll om du är driven och visar framfötter, perfekt för dig som vill ha möjligheten att samla mycket erfarenhet på kort tid.

Anställningen startar med en utbildning som givetvis är betald. Vi erbjuder dig en härlig arbetsplats i centrala Stockholm. Tjänsten är heltid och dina arbetstider kommer att vara varierande och inkludera både dagtid och kvällstid, vardagar och enstaka helger enligt rullande schema. Dina Arbetsuppgifter:

  • Besvara inkommande samtal som ett proffs
  • Erbjuda kunder ett mervärde genom merförsäljning
  • Ärendehantering i deras interna system
  • Leverera kundservice på högsta nivå

Tjänsten är en tillsvidareanställning där du som anställd via oss på Sprio självklart har kollektivavtal med alla de förmåner som det innebär, så som betalda semesterdagar, friskvårdsbidrag med mera! Sprio är måna om att ge unga personer chansen till en riktigt bra kickstart i arbetslivet. Vi rekryterar och bemannar inom kundservice och har alltid lediga tjänster. Hör av dig om du har frågor eller funderingar till: hej@sprio.se

Sökord: kundsupport, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundtjänstarbetare, Stockholm, jobb, kundservice, kundservicemedarbetare, support, supportmedarbetare, teknisk support, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande, serviceminded, callcenter, lediga tjänster, jobb utan erfarenhet, lediga jobb, kollektivavtal, Klarna, , lagerarbete, lager, lagerarbetare

Ansök på 12 sekunder
48h
Personlig kontakt inom 48h
Sök Nu!

Inkom med din ansökan

Låter det intressant? Fyll i dina uppgifter & ansök här:

Gör din jobbansökan utan CV här - så hör vi av oss inom 48h. Enkelt va?

CV (valfritt)
Tillåtna filtyper: pdf, doc & docx

Eller känner du den perfekta kandidaten för jobbet?

Vi vill hitta personen som är klippt och skuren för varje enskilt jobb. Känner du den personen? Klicka på knappen nedanför!

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu