Skicka in din ansökan

Jobba med dansktalande kundtjänst på iZettle - kontor mitt i Stockholm

Vill du jobba med kundservice, support samt talar och förstår det danska språket? Vi söker dig som vill jobba på iZettle i centrala Stockholm och som är social och serviceinriktad. Jobbet kräver ingen tidigare erfarenhet.

Företaget utvecklar och arbetar med innovativa betalningslösningar för främst små och medelstora företag. Deras produkter nyttjas av hundratusentals företag och dem är verksamma i 12 länder. Låter detta som ett jobb för dig?

iZettles kundtjänst har öppet vardagar: 08-19 och helger: 09-17. Kunderna som kontaktar kundtjänst är nästan uteslutande företagskunder, och i liten utsträckning ideella föreningar. Du får ett språktillägg på lönen vilket innebär en högre lön.

Dina arbetsuppgifter:
Ta emot inkommande samtal och mail
Hjälpa kunder med att hämta ut rapporter och underlag från systemet
Samt supporta enklare tekniska frågor kring appar och hur man kommer igång med produkterna

Gymnasieexamen är ett krav för tjänsten. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från kundservice. Tjänsten kräver utöver danskan att du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Känner du att detta skulle vara något för dig och är du intresserad av att veta mer om tjänsten så är du varmt välkommen med en ansökan! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag och intervjuer sker löpande så inkom gärna med din ansökan så snart du kan!

Sprio är ett rekryterings- och bemanningsföretag som i första hand arbetar för att ge unga personer en skjuts ut på arbetsmarknaden. Vi erbjuder alltid anställning enligt kollektivavtal och är stolta medlemmar i branschorganisationerna Kontakta och Almega. Är du nyfiken på att veta mer och har frågor eller funderingar, kontakta oss gärna på hej@sprio.se

SÖKORD: Sökord:danska, dansktalande, dansk, kundsupport, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundtjänstarbetare, Stockholm, jobb, kundservice, kundservicemedarbetare, support, supportmedarbetare, teknisk support, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande, serviceminded, callcenter, lediga tjänster, jobb utan erfarenhet, lediga jobb, kollektivavtal, lagerarbete, lager, lagerarbetare

Ansök på 12 sekunder
48h
Personlig kontakt inom 48h
Sök Nu!

Inkom med din ansökan

Låter det intressant? Fyll i dina uppgifter & ansök här:

Gör din jobbansökan utan CV här - så hör vi av oss inom 48h. Enkelt va?

CV (valfritt)
Tillåtna filtyper: pdf, doc & docx

Eller känner du den perfekta kandidaten för jobbet?

Vi vill hitta personen som är klippt och skuren för varje enskilt jobb. Känner du den personen? Klicka på knappen nedanför!

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu