Skicka in din ansökan

Kundtjänstmedarbetare sökes till iZettle

Sprio söker personal till iZettle's kundtjänst i centrala Stockholm. Vill du arbeta med service mot företag? Ansök nu!

Izettle utvecklar och arbetar med innovativa betalningslösningar för främst små och medelstora företag, där kortbetalning är ett krav men där klassiska kassaappareter inte alltid fungerar eller upplevs som tillräckligt smidiga.

Produkterna är väldigt populära hos företag som är mobila och inte alltid befinner sig på en och samma plats, men där det ändå finns ett behov att kortbetalningsfunktioner. Deras produkter är även väldigt populära bland ideella föreningar där det kan förekomma småskalig försäljning vid sporadiska tillfällen och där användarvänligheten kommer väl till pass. Företaget finns i 12 länder och växer. Deras produkter nyttjas av hundratusentals företag.

Vi söker dig som:

  • Gillar att hjälpa kunder
  • Har tekniskt intresse
  • Trivs i sociala yrken

Arbetsuppgifterna består av att hjälpa kunder med att hämta ut rapporter och underlag från transaktioner. Ibland förekommer det även lite enklare tekniska frågor kring deras appar och hur man kommer igång med deras produkter. 

Gymnasieexamen är ett krav för tjänsten. Det är meriterade om du har tidigare erfarenhet inom kundservice, samt har läst lite ekonomi under din gymnasietid. Känner du att detta skulle vara något för dig och är du intresserad av att veta mer om tjänsten så är du varmt välkommen med en ansökan! 

Sökord: iZettle, Klarna, Kundtjänst, Kundservice, Kundservicemedarbetare, kundtjänstmedarbetare, kundsupport, teknisk support, administration,Stockholm jobb, support, supportmedarbetare, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande, serviceminded, callcenter, lagerarbete, lager, lagerarbetare

Ansök på 12 sekunder
48h
Personlig kontakt inom 48h
Sök Nu!

Inkom med din ansökan

Låter det intressant? Fyll i dina uppgifter & ansök här:

Gör din jobbansökan utan CV här - så hör vi av oss inom 48h. Enkelt va?

CV (valfritt)
Tillåtna filtyper: pdf, doc & docx

Eller känner du den perfekta kandidaten för jobbet?

Vi vill hitta personen som är klippt och skuren för varje enskilt jobb. Känner du den personen? Klicka på knappen nedanför!

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu