Skicka in din ansökan

Talar du finska? Vi söker nu personal till LensWay Groups prisbelönta kundtjänst

Behärskar du finska språket och vill du jobba med kundbemötande och leverera service på hög nivå till inringande kunder? Nu söker vi finsktalande personal till LensWay Group som är branschledande inom e-handeln för linser och glasögon.

LensWay Group har sitt huvudkontor i Kista. Där sitter all personal som jobbar mot den nordiska marknaden. Här får du chansen att ingå i ett team där alla är välkomna, man peppar och stöttar varandra i arbetet.

Din anställning inleds med en gedigen fullt betald utbildning på 2-3 veckor och du kommer i din tjänst att få egna ansvarsområden. Detta för att du gemensamt med teamet ska lyfta företaget och ha en ständig och dynamisk utveckling.


Ditt största fokus som agent hos LensWay Group är att hjälpa och guida kunder så de blir nöjda och glada med sina online-ordrar. Du jobbar med alltifrån telefon, mejl, chatt och sociala medier. Företaget är prisbelönt för sin kundservice, så en fingertoppskänsla för just detta är A och O för tjänsten.

För att passa i rollen ser vi att du är älskar och är trygg med att hjälpa andra, såväl kunder som kollegor. Du bör ha erfarenhet av serviceyrket och det är meriterande om du har erfarenhet av optikbranschen. Ett krav för rollen är att du kan kommunicera flytande på finska, svenska och engelska i tal och skrift.

På LensWay Group får du tillgång till många fördelar som anställd, erbjudande om leasing av personbil till gymkort, aktiesparande och terminalglasögon vid behov.

Sökord: Kundservice, Kundtjänst, kundservicemedarbetare, agent, LensWay, LensWay Group, service, support, kundbemötande, Finska, Finsktalande

Ansök på 12 sekunder
48h
Personlig kontakt inom 48h
Sök Nu!

Inkom med din ansökan

Låter det intressant? Fyll i dina uppgifter & ansök här:

Gör din jobbansökan utan CV här - så hör vi av oss inom 48h. Enkelt va?

CV (valfritt)
Tillåtna filtyper: pdf, doc & docx

Eller känner du den perfekta kandidaten för jobbet?

Vi vill hitta personen som är klippt och skuren för varje enskilt jobb. Känner du den personen? Klicka på knappen nedanför!

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu