Skicka in din ansökan

Jobba deltid med kundservice på BlueStep Bank – kravhandläggare

Är du ute efter ett deltidsjobb inom bank och finans? Vi söker just nu dig som vill jobba deltid som kravhandläggare på BlueStep Bank.

I rollen som kravhandläggare kommer du att ha daglig kontakt med kunder och vara företagets ansikte utåt vad gäller att stötta upp och lösa kundens situation. Du ansvarar för att på ett kreativt och kompetent sätt minimera förfallna fodringar och förluster.

Detta erbjuds:
Goda möjligheter att utvecklas och växa
Få vara en del av ett härligt och familjärt team
Vara del av en arbetsplats som kännetecknas av att ha högt i tak

Vi söker kandidater med en god analytisk förmåga som samtidigt har lätt för att skapa en god och genuin relation med kund. Arbetstiderna är både dagtid, kvällar och helger - främst förlagda under månadsskiftena. Under julen/sommaren ser vi gärna att du jobbar mer under vissa veckor. Vi ser även att du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska. 

Sökord: kundsupport, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundtjänstarbetare, Stockholm, jobb, kundservice, kundservicemedarbetare, support, supportmedarbetare, teknisk support, kundservicearbetare, service,
serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande, service minded, callcenter, lediga tjänster, jobb utan erfarenhet, jobb, efter gymnasiet, kravhandläggare, Blue Step Bank, BlueStep Bank, deltid, bank, ekonomi, ekonom, studerande, ekonomistudent, lagerarbete, lagerarbetare, lagerjobb

Ansök på 12 sekunder
48h
Personlig kontakt inom 48h
Sök Nu!

Inkom med din ansökan

Låter det intressant? Fyll i dina uppgifter & ansök här:

Gör din jobbansökan utan CV här - så hör vi av oss inom 48h. Enkelt va?

CV (valfritt)
Tillåtna filtyper: pdf, doc & docx

Eller känner du den perfekta kandidaten för jobbet?

Vi vill hitta personen som är klippt och skuren för varje enskilt jobb. Känner du den personen? Klicka på knappen nedanför!

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu