Skicka in din ansökan

Sprio söker internt en ekonomiansvarig till vårt huvudkontor i centrala Stockholm

Vill du bli vår nästa kollega och arbeta på Sveriges roligaste arbetsplats?!

Sprio AB grundades hösten 2016 och har haft en stadig och kraftig tillväxtkurva sedan start. Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade inom kundservice, support och administration. Vi är idag 13 personer internt på kontoret och har över 130 konsulter ute på uppdrag hos våra kunder i Stockholm. Omsättningen för 2017 uppgick till ca 30 MSEK.

I rollen som ekonomiansvarig kommer du ansvara för bolagets ekonomi och du rapporterar direkt till VD. Ansvarsområden som ingår i tjänsten är leverantör- och kundreskontra, månads- och årsbokslut, lönehantering för alla anställda, löpande bokföring och rapportering.

Tjänsten passar dig som vill arbeta på ett mindre bolag där ansvaret är brett och arbetsuppgifterna varierande. Vi ser att du trivs i ett arbetsklimat där det både är högt i tak och högt tempo. Vi söker dig som vill arbeta med helhetsansvar för ekonomi och administration på ett mindre bolag med stark tillväxt.

Kvalifikationer:
Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande, samt goda redovisningsegenskaper och bör självständigt kunna upprätta månadsbokslut samt arbetat med lön. Det är meriterande om du har systemvana och vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av liknande roll alternativt ett tidigare helhetsansvar för ett mindre bolag.

Arbetsuppgifter:

  • Lönehantering
  • Löpande bokföring
  • Leverantör-och kundreskontra
  • Månatliga kontoavstämningar
  • Momsavstämning
  • Upprätta skattedeklarationer

Vi erbjuder dig:

• Chansen att vara med att utmana branschen

• En rolig och dynamisk arbetsplats med högt i tak

• Tjänstepension och alla de sedvanliga förmånerna

Företag: Sprio AB
Ort: Stockholm
Omfattning: Tillsvidare på heltid
Lön: månadslön enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: Löpande urval
Start: Omgående

Vill du bli en del av en härlig familj där ditt arbete gör skillnad? Tveka inte att skicka in din ansökan!

För mer information: Välkommen att kontakta Christian Yngbrant via christian.yngbrant@sprio.se eller på 072-010 09 17 vid eventuella frågor.

Sökord: Ekonom, Ekonomi, Ekonomiansvarig, Ekonomiassistent, Ekonomibiträde, Ekonomichef, 
redovisningsekonom, ekonomichef, redovisning, redovisningsansvarig, redovisningschef, heltid, controller, business, analys, budget

 
Ansök på 12 sekunder
48h
Personlig kontakt inom 48h
Sök Nu!

Inkom med din ansökan

Låter det intressant? Fyll i dina uppgifter & ansök här:

Gör din jobbansökan utan CV här - så hör vi av oss inom 48h. Enkelt va?

CV (valfritt)
Tillåtna filtyper: pdf, doc & docx

Eller känner du den perfekta kandidaten för jobbet?

Vi vill hitta personen som är klippt och skuren för varje enskilt jobb. Känner du den personen? Klicka på knappen nedanför!

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu