Skicka in din ansökan

Sök nytt jobb inom kundtjänst - inget krav på erfarenhet

Sprio söker nya hungriga medarbetare som är redo att starta en ny karriär med start relativt omgående. Vi erbjuder många olika typer av jobb inom kundservice hos spännande företag.

Vanliga arbetsuppgifter
• 
Besvara kundfrågor över telefon & chatt

Om oss
Vi tillämpar självklart lön enligt kollektivavtal med alla de förmåner som det innebär så som betalda semesterdagar, friskvårdsbidrag med mera. Vi ställer inget krav på tidigare erfarenhet utan vi ser tillämpar kandidater efter personligt bemötande. Du som sökande kandidat skall kunna hantera svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansök på bara 12 sekunder - intervjuer sker löpande!

Hoppas vi ses!

SÖKORD:kundsupport, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundtjänstarbetare, Stockholm, jobb, kundservice, kundservicemedarbetare, support, supportmedarbetare, teknisk support, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande, serviceminded, callcenter, lediga tjänster, jobb utan erfarenhet, lediga jobb, kollektivavtal, merförsäljning, Jobb utan CV,

Ansök på 12 sekunder
48h
Personlig kontakt inom 48h
Sök Nu!

Inkom med din ansökan

Låter det intressant? Fyll i dina uppgifter & ansök här:

Gör din jobbansökan utan CV här - så hör vi av oss inom 48h. Enkelt va?

CV (valfritt)
Tillåtna filtyper: pdf, doc & docx

Eller känner du den perfekta kandidaten för jobbet?

Vi vill hitta personen som är klippt och skuren för varje enskilt jobb. Känner du den personen? Klicka på knappen nedanför!

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu