Skicka in din ansökan

Jobba med kundtjänst på ett världsledande, globalt företag

Nu söker vi på Sprio efter lämpliga kandidater som har ett genuint intresse för appar, smartphones, surfplattor och är allmänt intresserad av tekniken bakom dessa plattformar. Utbildning kring produkterna kommer att ske på plats för att du ska ha dem rätta förutsättningarna för att kunna leverera hög kundnöjdhet!

Arbetsuppgifter:
- Besvara inringande kunder via telefon, chatt och mejl.
- Guida tekniska frågor
- Hjälpa kunderna med felsökningar

Arbetsplatsen är belägen i centrala Stockholm och tjänsten är på heltid mellan kl 08:00-20:00 alla dagar om året, du kommer att arbeta ungefär var tredje helg och någon kväll i veckan på rullande schema.

Om oss:
Vi tillämpar självklart lön enligt kollektivavtal med alla de förmåner som det innebär så som betalda semesterdagar, friskvårdsbidrag med mera. För att söka denna tjänsten krävs det att du har en godkänd gymnasieexamen samt att du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift.

Ansök utan CV direkt i mobilen - intervjuer sker löpande, Vi ser fram emot att träffa dig!

Sökord: teknisk support, support, kundtjänst, operativsystem, teknikintresse, tekniskt intresse, kundservice, kundtjänstmedarbetare, chatt, telefon, mejl, callcenter, mobiltelefoner, smartphone, laptop, bärbara datorer, datorer, surfplattor, agent, supportmedarbetare, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande, serviceminded, callcenter, lediga tjänster, jobb utan erfarenhet, lediga jobb, kollektivavtal, lagerarbete, lager, lagerarbetare

Ansök på 12 sekunder
48h
Personlig kontakt inom 48h
Sök Nu!

Inkom med din ansökan

Låter det intressant? Fyll i dina uppgifter & ansök här:

Gör din jobbansökan utan CV här - så hör vi av oss inom 48h. Enkelt va?

CV (valfritt)
Tillåtna filtyper: pdf, doc & docx

Eller känner du den perfekta kandidaten för jobbet?

Vi vill hitta personen som är klippt och skuren för varje enskilt jobb. Känner du den personen? Klicka på knappen nedanför!

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu