Skicka in din ansökan

Jobba på Boxer - Sprio söker dig som vill jobba med kundservice!

 

Vi söker nu serviceinriktade kundtjänstmedarbetare till kundservicen på Boxer. Tjänsten är på heltid i centrala Stockholm.

Här kommer du att arbeta i ett tight team med att svara på frågor gällande kanalutbud, fakturor och se till att kunderna har det utbud de behöver genom att presentera köpbara lösningar.

Du är:

  • Positiv och lösningsorienterad
  • Hanterar merförsäljning som ett proffs
  • Gillar att arbeta i team

Du får:

  • Härliga kollegor
  • Roliga AW’s minst fyra gånger om året
  • Trygg tjänst med lön enligt kollektivtal
  • Betald utbildning

Du behöver ingen tidigare erfarenhet eller gymnasieexamen men du behöver kunna tala och skriva på svenska. Du behöver även goda kunskaper i engelska för att hantera de interna systemen.

Sökord: kundsupport, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundtjänstarbetare, Stockholm, jobb, kundservice, kundservicemedarbetare, support, supportmedarbetare, teknisk support, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande, serviceminded, callcenter, lediga tjänster, jobb utan erfarenhet, lediga jobb, kollektivavtal, Klarna, , lagerarbete, lager, lagerarbetare

Ansök på 12 sekunder
48h
Personlig kontakt inom 48h
Sök Nu!

Inkom med din ansökan

Låter det intressant? Fyll i dina uppgifter & ansök här:

Gör din jobbansökan utan CV här - så hör vi av oss inom 48h. Enkelt va?

CV (valfritt)
Tillåtna filtyper: pdf, doc & docx

Eller känner du den perfekta kandidaten för jobbet?

Vi vill hitta personen som är klippt och skuren för varje enskilt jobb. Känner du den personen? Klicka på knappen nedanför!

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu