Skicka in din ansökan

Jobba deltid som kravhandläggare hos BlueStep Bank

Har du erfarenhet eller intresse inom bank och finans och söker ett deltidsjobb? Isåfall skulle denna tjänst kunna vara passande för dig!

Om tjänsten:
Som kravhandläggare hos BlueStep Bank ansvarar du för att ha daglig kontakt med kunder och vara företagets ansikte utåt vad gäller att stötta och lösa kundernas ekonomiska situation. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av att minimera förfallna fordringar och förluster.

Goda möjligheter att utvecklas tillämpas och du kommer ingå i ett härligt familjärt team, en arbetsplats som präglas av högt i tak.

Arbetstider:
Arbetstiderna är både dagtid, kvällar och helger - främst förlagda under månadsskiftena. Under julen/sommaren ser vi gärna att du kan jobba mer under vissa veckor.

Om oss:
Vi tillämpar självklart lön enligt kollektivavtal med alla de förmåner som det innebär så som betalda semesterdagar, friskvårdsbidrag med mera. För att söka denna tjänsten krävs det att du har en godkänd gymnasieexamen samt att du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift.

Sökord: kundsupport, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundtjänstarbetare, Stockholm, jobb, kundservice, kundservicemedarbetare, support, supportmedarbetare, teknisk support, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande, service minded, callcenter, lediga tjänster, jobb utan erfarenhet, jobb, efter gymnasiet, kravhandläggare, Blue Step Bank, BlueStep Bank, deltid, bank, ekonomi, ekonom, studerande, ekonomistudent, lagerarbete, lagerarbetare, lagerjobb

Ansök på 12 sekunder
48h
Personlig kontakt inom 48h
Sök Nu!

Inkom med din ansökan

Låter det intressant? Fyll i dina uppgifter & ansök här:

Gör din jobbansökan utan CV här - så hör vi av oss inom 48h. Enkelt va?

CV (valfritt)
Tillåtna filtyper: pdf, doc & docx

Eller känner du den perfekta kandidaten för jobbet?

Vi vill hitta personen som är klippt och skuren för varje enskilt jobb. Känner du den personen? Klicka på knappen nedanför!

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu