Skicka in din ansökan

Sprio söker påskkyckling & -hare för endagsuppdrag – 1000 kr för en dag!

Nu söker vi två goda och glada påskälskare för ett läckert endagsuppdrag på Skärtorsdagen den 29/3. Det är meriterande om du klär i gult eller om du vant skuttar rakt in i din roll som påskhare. 

Arbetsuppgifterna består av att sprida glatt kackel och dela ut godis till våra konsulter och kunder under dagen (du behöver därför kunna hålla näbben i styr). För ditt dagsverke är lönen 1000 kronor.

Dina egenskaper:
Du gör inte en höna av en fjäder
Du är inte harig eller en chicken – utöver din dräkt, vill säga!
Du gillar att önska andra en glad påsk!

Skicka in en motivering på varför just du ska passar för den här rollen! Vill du bifoga en film, foton eller kanske en påskdikt så mejlar du den till lovisa.carlberg@sprio.se. För denna tjänst har viinte möjlighet att ge återkoppling inom 48 h – men vi lovar att vi kommer att gå igenom alla ansökningar innan den 29/3! Skynda att skicka din ansökan, det finns bara två platser så konkurrensen är stenhård. 

Vi på Sprio står självklart för dräkt och godis, det enda du behöver är att dela med dig av positiv energi och mängder av godis. Hoppas att vi ses lagom till påsk!

Ansök på 12 sekunder
48h
Personlig kontakt inom 48h
Sök Nu!

Inkom med din ansökan

Låter det intressant? Fyll i dina uppgifter & ansök här:

Gör din jobbansökan utan CV här - så hör vi av oss inom 48h. Enkelt va?

CV (valfritt)
Tillåtna filtyper: pdf, doc & docx

Eller känner du den perfekta kandidaten för jobbet?

Vi vill hitta personen som är klippt och skuren för varje enskilt jobb. Känner du den personen? Klicka på knappen nedanför!

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu