Skicka in din ansökan

Jobba i kundtjänst med digital annonsering i centrala Stockholm

Sprio söker nu en kundserviceagent till produktion- och support-teamet på Blocket Jobb. Här kommer du att vägleda kunder vad gäller deras förfrågningar kring jobbannonser som läggs upp på plattformen, men också att publicera och öka kundernas möjlighet att nå rätt kandidater.

På Blocket Jobb kommer du att vara en del av en innovativ och ständigt utvecklande arbetsplats där varje ny dag är en fortsättning på gårdagens äventyr. Det är därmed viktigt att du trivs i en föränderlig miljö där ingen dag är den andra lik, både vad det gäller tempo och innehåll.

Dina arbetsuppgifter:

Merparten av arbetet handlar om att ge en gedigen kundservice via inkommande telefonsamtal, chatt och e-mail

Ansvara för att publicera och granska webbaserade platsannonser, samt se till att annonserna blir sökbara på bästa möjliga sätt

Ta fram banners-kampanjer i olika format i Photoshop

Supporta säljarna i form av administration 

Du kommer att ingå i ett litet familjärt team som tillsammans strävar efter att hela tiden möta kundens behov och uppnå högsta möjliga kundnöjdhet genom att alltid överträffa kundens förväntningar. Förutom att leverera en hög kvalité ut mot kund är det samtidigt viktigt att du tycker om att ha kul på jobbet och värnar om att bidra till en god stämning i din omgivning.

För att passa in i rollen tror vi att du är en energifylld problemlösare som metodiskt och positivt tar sig an nya utmaningar. Ett krav för tjänsten är att du ska ha tidigare erfarenhet från kundtjänst, B2B och en merit är också om du har tidigare kunskap inom annonsering och Photoshop. Du bör också ha god datorvana då du kommer att arbeta i ett flertal olika system. Du ska också vara flytande i tal och skrift i svenska, samt ha goda kunskaper i det engelska språket.

Sökord:kundsupport, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundtjänstarbetare, Stockholm, jobb, kundservice, kundservicemedarbetare, support, supportmedarbetare, teknisk support, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande, service minded, callcenter, lediga tjänster, jobb efter gymnasiet, callcenter, administratör, photoshop, annonsering, redaktör, admin, servicedesk, support, koordinator, helpdesk

Ansök på 12 sekunder
48h
Personlig kontakt inom 48h
Sök Nu!

Inkom med din ansökan

Låter det intressant? Fyll i dina uppgifter & ansök här:

Gör din jobbansökan utan CV här - så hör vi av oss inom 48h. Enkelt va?

CV (valfritt)
Tillåtna filtyper: pdf, doc & docx

Eller känner du den perfekta kandidaten för jobbet?

Vi vill hitta personen som är klippt och skuren för varje enskilt jobb. Känner du den personen? Klicka på knappen nedanför!

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu