Skicka in din ansökan

Jobba på Klarnas kundservice - centralt i Stockholm

Sprio söker nya medarbetare till Klarnas kundservice. Arbetsplatsen präglas av härlig energi och gemenskap. Det erbjuds goda möjligheter att avancera inom sin roll för den som gör bra ifrån sig! Det finns även väldigt goda förutsättningar att man som kandidat övergår till en anställning direkt hos kundföretaget - Klarna.

Vanliga arbetsuppgifter
• Erbjuda kundservice över telefon och chatt
• Fakturafrågor
• Beställningar & Returer

Om Klarna
• Arbetsplatsen är belägen mitt i centrala Stockholm
• Arbetstider är rullande schema mellan 8-22 mån-fre, samt helg kl 10-17.
• Helgdagar håller kontoret stängt

Om oss
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid! Vi tillämpar självklart lön enligt kollektivavtal med alla de förmåner som det innebär så som betalda semesterdagar, friskvårdsbidrag med mera. Anställning utan krav på erfarenhet, Vi ser endast att du ska kunna behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Ansök på bara 12 sekunder - Intervjuer sker löpande!

SÖKORD: Sökord: kundsupport, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, Stockholm, jobb, kundservice, kundservicemedarbetare, support, supportmedarbetare, teknisk support, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande, serviceminded, callcenter, lediga tjänster, jobb utan erfarenhet, lediga jobb, kollektivavtal, Klarna

Ansök på 12 sekunder
48h
Personlig kontakt inom 48h
Sök Nu!

Inkom med din ansökan

Låter det intressant? Fyll i dina uppgifter & ansök här:

Gör din jobbansökan utan CV här - så hör vi av oss inom 48h. Enkelt va?

CV (valfritt)
Tillåtna filtyper: pdf, doc & docx

Eller känner du den perfekta kandidaten för jobbet?

Vi vill hitta personen som är klippt och skuren för varje enskilt jobb. Känner du den personen? Klicka på knappen nedanför!

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu