Skicka in din ansökan

Kundtjänstmedarbetare på heltid sökes till LensWay Group

Kundtjänst, teamkänsla, kvalité, utveckling och glädje - detta är några av ingredienserna i en ny rolig roll här hos oss på Sprio!Nu söker vi en kundserviceagent på heltid till LensWay Group som är branschledande inom e-handeln för linser och glasögon.

LensWay Group har sitt huvudkontor i Kista. Där sitter all personal som jobbar mot den nordiska marknaden, dina uppgifter kommer främst bestå av att hantera den svenska marknaden. Här kommer du att via telefon, mail och chatt vägleda kunder och besvara frågor kring företagets produkter. Det är därmed viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och att du samtidigt brinner för att göra det lilla extra för varje enskild kund. Företaget är prisbelönt för sin kundservice, så en fingertoppskänsla för just detta är A och O för tjänsten.

Detta erbjuds:

- Stora utvecklingsmöjligheter då företaget satsar stora resurser på kompetensutveckling

- Vara del av ett jordnära och sammansvetsat team där alla stöttar och hjälper varandra

- Generösa och tilltalande förmåner

- En inledande fullt betald utbildning på drygt 2-3 veckor

Tjänsten avser en visstidsanställning under 6 månader. För att passa i rollen tror vi att du är mogen, trygg och älskar att hjälpa andra, såväl kunder som kollegor. Du ska ha en öppenhet för att lära dig nya saker och tycka om att jobba mot uppsatta mål. Vi söker dig som tidigare arbetat med någon form av kundservice och som vill utöka dina färdigheter ytterligare. Det är också meriterande om du har erfarenhet från optikbranschen. Ett krav för tjänsten är även att du ska vara flytande i tal och skrift på svenska, samt har goda kunskaper i engelska. 

På LensWay Group får du tillgång till många fördelar som anställd, alltifrån erbjudande om leasing av personbil, gymkort, aktiesparande, terminalglasögon, friskvårdsbidrag och mycket mer!

 Sökord: kundsupport, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundtjänstarbetare, Stockholm, jobb, kundservice, kundservicemedarbetare, support, supportmedarbetare, teknisk support, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande, service minded, callcenter, lediga tjänster

Ansök på 12 sekunder
48h
Personlig kontakt inom 48h
Sök Nu!

Inkom med din ansökan

Låter det intressant? Fyll i dina uppgifter & ansök här:

Gör din jobbansökan utan CV här - så hör vi av oss inom 48h. Enkelt va?

CV (valfritt)
Tillåtna filtyper: pdf, doc & docx

Eller känner du den perfekta kandidaten för jobbet?

Vi vill hitta personen som är klippt och skuren för varje enskilt jobb. Känner du den personen? Klicka på knappen nedanför!

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu