Skicka in din ansökan

Teknikintresserade kundtjänstmedarbetare sökes - kontor beläget i Stockholm, Vasastan

Sprio söker dig som älskar att leverera bra service där ens främsta verktyg är över telefon, chatt och mejl. Jobbet är på ett prisbelönt internationellt företag där du kommer att jobba mot inringande kunder som har frågor om appar, smartphones, datorer och surfplattor.

Anställningen inleds givetvis med en betald utbildning där du får lära dig allt praktiskt för att kunna besvara kundernas frågor.

Vi söker dig som:

  • Är kommunikativ 
  • Gillar att arbeta mot inringande kunder
  • Trivs med att jobba i ett litet team mot gemensamma mål


Om tjänsten:

  • Kontoret är beläget i centrala Stockholm, i Vasastan
  • Jobbet är på heltid och du arbetar ungefär en helg i månaden
  • Du får en roll där du utbildas och har stora chanser att växa inom företaget

De enda erfarenheterna du behöver ha för detta jobb är en fullständig gymnasieexamen. Du behöver även kunna tala och skriva flytande på svenska och engelska. I denna annons får vi inte gå ut med företagets varumärke i annonsen, du får senast vid intervjutillfället information om vilket företag du kommer att jobba för.


Fördelarna med att bli anställd som konsult via Sprio är flera. Förutom att vi såklart följer kollektivavtal och tillhandahåller de fördelar som kommer med det så har vi detta att erbjuda:

• Vi är medlemmar i branschorganisationerna Kontakta & Almega för din trygghet
• Minst en gång i kvartalet planerar vi fester, aktiviteter och AW's för dig och dina kollegor
• Vi är måna om att du ska trivas och vara nöjd och utvecklas på jobbet.

Ansök direkt via mobilen eller datorn helt utan CV, intervjuer sker löpande. Hoppas vi ses snart!

Sökord: teknisk support, support, kundtjänst, operativsystem, teknikintresse, tekniskt intresse, kundservice, kundtjänstmedarbetare, chatt, telefon, mejl, callcenter, mobiltelefoner, smartphone, laptop, bärbara datorer, datorer, surfplattor, agent, supportmedarbetare, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande, serviceminded, callcenter, lediga tjänster, jobb utan erfarenhet, lediga jobb, kollektivavtal, lagerarbete, lager, lagerarbetare, telefonist, helpdesk, 

Ansök på 12 sekunder
48h
Personlig kontakt inom 48h
Sök Nu!

Inkom med din ansökan

Låter det intressant? Fyll i dina uppgifter & ansök här:

Gör din jobbansökan utan CV här - så hör vi av oss inom 48h. Enkelt va?

CV (valfritt)
Tillåtna filtyper: pdf, doc & docx

Eller känner du den perfekta kandidaten för jobbet?

Vi vill hitta personen som är klippt och skuren för varje enskilt jobb. Känner du den personen? Klicka på knappen nedanför!

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu