Skicka in din ansökan

Säljande kundtjänstroll på heltid hos Vardagsfrid i Stockholm

Tycker du om försäljning, kundkontakt och är serviceminded som person? Sprio söker nu en social och glad person på heltid till Vardagsfrids kundtjänst i Stockholm.

Vardagsfrid är ett företag som förmedlar lokalvårdare till både privatpersoner och företag. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av att erbjuda och sälja företagets städtjänster till kunder som redan har gjort en generell intresseanmälan på företagets hemsida. På så sätt kommer du att hantera utgående samtal, men också en del inkommande samtal. Utöver detta ansvarar du också för att besvara kundförfrågningar över mail.  

Du kommer att ingå i teamet på huvudkontoret i Sundbyberg och dina arbetstider kommer vara antingen 7-16 eller 9-18. Tjänsten avser en visstidsanställning som löper året ut, med stora möjligheter till förlängning!För att passa för den här tjänsten bör du ha en känsla för service, gilla kundkontakt och vara lösningsorienterad.

 Det är meriterande om du tidigare arbetat med service eller sälj, men detta är inte ett krav. Du behöver kunna tala och skriva på svenska och engelska flytande. Du blir anställd enligt kollektivavtal.

 

Tror du att du skulle passa för rollen? Inkom med din ansökan så snart som möjligt, tjänsten tillsättas omgående.

SÖKORDkundsupport, kundtjänst, Stockholm, jobb, kundservice, support, supportmedarbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande, serviceminded, lediga tjänster, lediga jobb, försäljning, sälj, visstidsanställning, dagtid

Ansök på 12 sekunder
48h
Personlig kontakt inom 48h
Sök Nu!

Inkom med din ansökan

Låter det intressant? Fyll i dina uppgifter & ansök här:

Gör din jobbansökan utan CV här - så hör vi av oss inom 48h. Enkelt va?

CV (valfritt)
Tillåtna filtyper: pdf, doc & docx

Eller känner du den perfekta kandidaten för jobbet?

Vi vill hitta personen som är klippt och skuren för varje enskilt jobb. Känner du den personen? Klicka på knappen nedanför!

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu