Skicka in din ansökan

Vi söker drivna personer till Enklare - säljande kundservice mitt i Stockholm

Vill du jobba i en säljande kundserviceroll för en rolig och innovativ arbetsplats som vuxit med raketfart? Just nu söker vi personal på heltid till en ung arbetsplats som ligger mitt i centrala Stockholm.

Är du en vass säljare som vill kunna påverka din egen lön? Då är det här jobbet för dig. Du kommer att hjälpa kunder att hitta lösningar som förbättrar deras lånesituation, detta genom att erbjuda privatlån till bästa möjliga ränta vid jämförelse mellan olika banker. Detta gör du helt över telefon, allt för att underlätta för kunden.

Vi erbjuder:
En ung och rolig arbetsplats
Pingis på raster och AWs tillsammans
Stora chanser att påverka lönen
Utvecklingsmöjligheter och möjlighet att växa i sin roll

Dina arbetstider kommer att vara dagtid 09.00-17.00, medan kundtjänsten har stängt helger och röda dagar. 

Vi söker dig som:
Är tävlingsinriktad och tycker om att jobba mot uppsatta mål
Är bekväm med att prata i telefon och duktig på att bemöta olika typer av människor
Är positiv och lösningsorienterad

Det finns inget krav på tidigare erfarenhet, men det är meriterande om du tidigare har arbetat med någon typ av försäljning eller inom kundservice. Du förväntas också kunna svenska flytande i tal och skrift, samt har grundläggande kunskaper i engelska. 

Vi intervjuar löpande och om du har frågor eller funderingar, kontakta oss gärna via mail på hej@sprio.se

Sökord: teknisk support, support, kundtjänst, kundservice, kundtjänstmedarbetare, chatt, telefon, mejl, callcenter, mobiltelefoner, smartphone, säljande, säljarte, rådgivning, bank, enklare, bank, lån, försäkring, laptop, bärbara datorer, datorer, surfplattor, agent, supportmedarbetare, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande, serviceminded, callcenter, lediga tjänster, jobb utan erfarenhet, lediga jobb, kollektivavtal, telefonist, helpdesk

Ansök på 12 sekunder
48h
Personlig kontakt inom 48h
Sök Nu!

Inkom med din ansökan

Låter det intressant? Fyll i dina uppgifter & ansök här:

Gör din jobbansökan utan CV här - så hör vi av oss inom 48h. Enkelt va?

CV (valfritt)
Tillåtna filtyper: pdf, doc & docx

Eller känner du den perfekta kandidaten för jobbet?

Vi vill hitta personen som är klippt och skuren för varje enskilt jobb. Känner du den personen? Klicka på knappen nedanför!

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu