Skicka in din ansökan

Vill du arbeta med kundservice på ett prisbelönt internationellt företag?

Vi på Sprio söker dig som vill hjälpa kunder via mail, chatt och telefon. Arbetsuppgifterna består mestadels av att hjälpa inringade kunder med frågor om smartphones, surfplattor, appar och datorer. Det är därför en stor fördel om du har ett intresse eller nyfikenhet för tekniken bakom dessa plattformar.

Vi söker dig som:

  • Brinner för att hjälpa kunder
  • Vill arbeta i ett mindre team mot gemensamma mål
  • Tycker om att arbeta mot inringade kunder

Det här kan vi erbjuda:

En inledande utbildning för att ge dig de kunskaper som behövs för att kunna guida kunden genom tekniska frågor, felsökningar och för att kunna leverera hög kundnöjdhet. Arbetsplatsen ligger beläget i centrala Stockholm och tjänsten är heltid mellan kl 08:00 - 20:00 alla dagar om året. Du kommer arbeta ungefär en helg i månaden och någon kväll i veckan på rullande schema.

Om oss:

Vi tillämpar självklart lön enligt kollektivavtal med alla de förmåner som det innebär så som betalda semesterdagar, friskvårdsbidrag med mera. För att söka denna tjänsten krävs det att du har en godkänd gymnasieexamen samt att du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift.

Sökord: teknisk support, support, kundtjänst, operativsystem, teknikintresse, tekniskt intresse, kundservice, kundtjänstmedarbetare, chatt, telefon, mejl, callcenter, mobiltelefoner, smartphone, laptop, bärbara datorer, datorer, surfplattor, agent, supportmedarbetare, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande, serviceminded, callcenter, lediga tjänster, jobb utan erfarenhet, lediga jobb, kollektivavtal, telefonist, helpdesk

Ansök på 12 sekunder
48h
Personlig kontakt inom 48h
Sök Nu!

Inkom med din ansökan

Låter det intressant? Fyll i dina uppgifter & ansök här:

Gör din jobbansökan utan CV här - så hör vi av oss inom 48h. Enkelt va?

CV (valfritt)
Tillåtna filtyper: pdf, doc & docx

Eller känner du den perfekta kandidaten för jobbet?

Vi vill hitta personen som är klippt och skuren för varje enskilt jobb. Känner du den personen? Klicka på knappen nedanför!

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu