Skicka in din ansökan

Lediga tjänster på heltid utan krav på erfarenhet

Dags att testa på något nytt eller vill du vässa dina sociala skills? Vi på Sprio erbjuder lediga tjänster inom kundservice. Gillar du att prata med människor och hjälpa kunder kan vi ha jobbet just för dig.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för service och vill jobba med kundtjänst. Det finns inget krav på tidigare erfarenhet, men vi ser att du är en social person som gillar att prata i telefon. Vi erbjuder unga arbetsplatser där man kommer jobba i både små och stora team.

Passa på att skicka in en ansökan, med eller utan CV, det tar endast 12 sekunder. Vi återkopplar till dig inom 48h.

Vi ser gärna att du har en gymnasieexamen med godkänt i kärnämnena svenska, matematik & engelska. Hantera svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser alltid till att Du får en gedigen utbildning i början av din anställning med full lön!

Vilka är vi?

Sprio är ett rekryterings- och bemanningsföretag som i första hand arbetar för att ge unga människor en skjuts ut på arbetsmarknaden. Vi erbjuder alltid anställning enligt kollektivavtal och är stolta medlemmar i branschorganisationerna Kontakta och Almega. Har du några frågor eller funderingar, vänligen kontakta oss gärna på hej@sprio.se

Sökord:kundsupport, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundtjänstarbetare, Stockholm, jobb, kundservice, kundservicemedarbetare, support, supportmedarbetare, teknisk support, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande, serviceminded, callcenter, lediga tjänster, jobb utan erfarenhet, lediga jobb, kollektivavtal, Klarna, lagerarbete, lager, lagerarbetare

Ansök på 12 sekunder
48h
Personlig kontakt inom 48h
Sök Nu!

Inkom med din ansökan

Låter det intressant? Fyll i dina uppgifter & ansök här:

Gör din jobbansökan utan CV här - så hör vi av oss inom 48h. Enkelt va?

CV (valfritt)
Tillåtna filtyper: pdf, doc & docx

Eller känner du den perfekta kandidaten för jobbet?

Vi vill hitta personen som är klippt och skuren för varje enskilt jobb. Känner du den personen? Klicka på knappen nedanför!

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu