Skicka in din ansökan

Sprio söker personal till kundservice mitt i centrala Stockholm

Vill du jobba på en arbetsplats som vuxit med raketfart? Just nu söker vi kundtjänstpersonal till en ung arbetsplats som ligger mitt i centrala Stockholm. Du kommer jobba med både inkommande och utgående samtal. Fokus ligger på att hjälpa kunderna hitta lösningar som förbättrar deras lånesituation, det kommer även ingå sälj så är du en vass säljare är detta ett plus.

Vi söker dig som:

  • Har servicekänsla
  • Tycker om att jobba mot mål
  • Är bekväm med att prata i telefon
  • Är lösningsorienterad

Vi erbjuder:

  • En ung och rolig arbetsplats
  • Pingis på raster och AWs tillsammans
  • Chans att påverka lönen

Det finns inget krav på tidigare erfarenhet, så passa på att söka direkt, vi intervjuar löpande. Om du har frågor eller funderingar, kontakta oss gärna via mail på hej@sprio.se

Sökord: teknisk support, support, kundtjänst, operativsystem, teknikintresse, tekniskt intresse, kundservice, kundtjänstmedarbetare, chatt, telefon, mejl, callcenter, mobiltelefoner, smartphone, laptop, bärbara datorer, datorer, surfplattor, agent, supportmedarbetare, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande, serviceminded, callcenter, lediga tjänster, jobb utan erfarenhet, lediga jobb, kollektivavtal, telefonist, helpdesk

Ansök på 12 sekunder
48h
Personlig kontakt inom 48h
Sök Nu!

Inkom med din ansökan

Låter det intressant? Fyll i dina uppgifter & ansök här:

Gör din jobbansökan utan CV här - så hör vi av oss inom 48h. Enkelt va?

CV (valfritt)
Tillåtna filtyper: pdf, doc & docx

Eller känner du den perfekta kandidaten för jobbet?

Vi vill hitta personen som är klippt och skuren för varje enskilt jobb. Känner du den personen? Klicka på knappen nedanför!

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu