MENY

Är ni i behov av personal?

Vill du boka en kort avstämning eller tid för att ta en kravprofil?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi snarast!

  En rekryteringsbyrå älskad av många
  3

  Vår nisch är kundservice, support, sälj & admin

  Vi är experter på att leverera kvalitativ personal inom kundtjänst, support och försäljning. Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi jobbar eller om ni vill bolla kring ett upplägg som passar just er situation.

  Vi skapar alltid skräddarsydda upplägg med målgruppsinriktad marknadsföring vilket gör att vi anpassar oss utifrån era behov, bransch och tidsplan.

  Vi har alltid fräscha och uppdaterade annonser. Det gör att vi dagligen har ett inflöde av kandidater, redo att jobba med den typ av uppdrag ni behöver tillsätta.

  Vi syns där kandidaterna finns med hjälp av riktad marknadsföring! På så sätt ökar vi chanserna att nå ut till rätt personer. Dessutom gör vi det enkelt för kandidaterna att själva hitta oss, redan i det passiva stadiet av jobbsökandet.

  Ju mer vi vet om er när det är dags, desto mer förarbete kommer vi att kunna göra för att hitta de rätta kandidaterna. Dessutom blir processen smidigare om akuta situationer ändå skulle uppstå.

  ”Vi har länge samarbetat med Sprio och uppskattar verkligen den snabba återkopplingen och viljan att lära känna oss som bolag. Jag hade inte kunnat önska mig en bättre kontaktperson än Johanna!”

  - Talent Acquisition Specialist på Nordax Bank

  sprio-rekrytering-bemanning

  Priser och tid

  Vi förstår att alla företag har olika behov och budget. Därför är vi experter på att ta fram skräddarsydda lösningar som löser just ditt företags utmaningar!

  Berätta om dina förutsättningar så ser vi till att presentera hur vi kan hjälpa er.

  Vi älskar att hjälpa till!

  Är det dags för ett nytt jobb eller hitta nya kandidater så finns vi här för dig. Vi besvarar små eller stora problem. Är du redo att kontakta oss?