4 professionella vanor du borde ha redan i 20-årsåldern

Din karriär2018.01.17

Redan i 20-årsåldern när du är redo att sätta igång karriären så kan det vara bra att ha vissa vanor i arbetslivet. Genom att göra dessa professionella vanor till en del av din arbetsdag så kommer du längre fram kunna tacka dig själv på grund av detta...

Tvivla inte på dig själv

Detta kan verkligen sätta onödiga griller i huvudet på dig. Tro på dig själv så kommer även andra att göra det! Sluta jämför dig med andra och sätt istället egna mål som motiverar dig, på så vis kan du istället se din personliga utveckling!
 

Håll kontakten

Det är alltid bra att hålla kontakten och bygga på sitt professionella nätverk. Så gamla chefer, lärare, handledare eller mentorer ska du inte radera ur telefonboken bara för att ni inte längre arbetar ihop.
Rätt vad der är så kanske du är i behov av en referens eller en personlig kontakt via någon som du tidigare arbetat med. Att hålla kontakten leder alltid till nya möjligheter.
 

Var alltid lite tidig

På så vis slipper du dyka upp sist, med andan i halsen och svettig efter en språngmarsch till mötet. Var tidig så kommer du känna dig samlad, förberedd och lugn. Du ger dig själv ett försprång på så många plan.
 

Artighet

Om du alltid är så trevlig som det bara går så bygger du ditt personliga varumärke! Det kostar dig ingenting och du kommer bli bemött av minst lika trevliga bemötanden tillbaka. På detta sätt kan du själv bygga upp ett arbetsklimat med vänliga och trevliga arbetsrelationer. Så smart!
 

Följ oss

 
instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu