fbpx

4 professionella vanor du borde ha redan i 20-årsåldern

Din karriär2018.01.17

Tvivla inte på dig själv

Detta kan verkligen sätta onödiga griller i huvudet på dig. Tro på dig själv så kommer även andra att göra det! Sluta jämför dig med andra och sätt istället egna mål som motiverar dig, på så vis kan du istället se din personliga utveckling!
 

Håll kontakten

Det är alltid bra att hålla kontakten och bygga på sitt professionella nätverk. Så gamla chefer, lärare, handledare eller mentorer ska du inte radera ur telefonboken bara för att ni inte längre arbetar ihop.
Rätt vad der är så kanske du är i behov av en referens eller en personlig kontakt via någon som du tidigare arbetat med. Att hålla kontakten leder alltid till nya möjligheter.
 

Var alltid lite tidig

På så vis slipper du dyka upp sist, med andan i halsen och svettig efter en språngmarsch till mötet. Var tidig så kommer du känna dig samlad, förberedd och lugn. Du ger dig själv ett försprång på så många plan.
 

Artighet

Om du alltid är så trevlig som det bara går så bygger du ditt personliga varumärke! Det kostar dig ingenting och du kommer bli bemött av minst lika trevliga bemötanden tillbaka. På detta sätt kan du själv bygga upp ett arbetsklimat med vänliga och trevliga arbetsrelationer. Så smart!
 

Följ oss

 
instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu