fbpx

Lyckas på arbetsintervjun – Tipsen som ger dig jobbet

Söka jobb2018.08.02

Arbetsintervju tips

 

Klädmässigt

Du ska såklart komma ren och fräsch. Fundera gärna någon dag innan intervjun på vilken favorit i garderoben som skulle kunna passa att ta på? Dubbelkolla så den är ren och struken så du kommer till intervjun och känner dig snygg och självsäker.
 

Ingert kurr i magen

Se till att inte vara hungrig eller törstig! Du får såklart ett glas vatten om du ber om det, men att komma med kurrande mage och sjunkande blodsocker är inte kul. Då kan det bli svårt att hålla fokus och ge bra svar!
 

Ha koll

Kom påläst och frågvis. Du behöver inte ifrågasätta allt rekryteraren säger men om du lyssnar noga och därefter ställer genomtänkta följdfrågor så vinner du rekryterarens intresse!
 

Var ute i god tid

Stressa inte till intervjun! Bättre att du är en kvart tidig och kan ta en promenad i kvarteret eller sätta dig i solen en stund! Då hinner du ladda mentalt inför intervjun.
 

Tro på dig själv

Försök att inte bli så pirrig eller nervös innan intervjun. Se det som ett samtal snarare än ett förhör. Både rekryteraren hoppas och vill att detta ska vara det rätta jobbet för dig! Lyssna på någon bra musik i lurarna på vägen till intervjun och tänk på intervjun som en stor möjlighet för ett potentiellt jobb, det är väl inte så läskigt?

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu