fbpx

Det här ska du absolut inte äta innan det är dags för arbetsintervju

Söka jobb2017.10.11

Läs igenom detta så kan du känna dig på den säkra sidan, för du lämnar ju inget åt slumpen eller hur?

Vitlök…
Ja, du förstår säkert själv varför. Det är inte bara vampyrer som inte står ut med lukten av vitlök… Även om du tuggar loss på ett tuggummi innan det är dags att gå in i intervjurummet så finns det en risk att du liksom utsöndrar vitlöks-lukten genom huden, eller från händerna. Du kanske inte kommer sitta så pass nära intervjuaren så att din andedräkt slår upp i ansiktet på personen mitt emot, eller att du ens luktar. Men! Det finns en risk att du själv kommer på vad du just ätit och blir nervös i tron om att du luktar. I vilket fall som helst, skippa vitlöken!

Kål, eller laktos om du är känslig mot det? Du vill inte få en orolig mage när du redan är lite nervös! Så undvik råvaror som får magen att rumla runt helt enkelt.

Du behöver ju inte undvika peppar… Men! Om du äter något som är väldigt kryddat med vare sig peppar, dill eller koriander så kan du ju kika en extra gång i spegeln så inget ska ha fastnat något mellan tänderna!


Tuggummi (du ska såklart aldrig äta tuggummi) Men tugga inte tuggummi under intervjun! Du vill kunna tala tydligt utan att det snurrar något i munnen och det är lätt att uppfattas nonchalant om du tuggar tuggummi.

Drick inte för mycket vatten. Såklart ska du dricka så att du känner dig återfuktad och inte blir torr i munnen. Men dricker du för mycket blir du bara kissnödig och spänd! Det känns ju onödigt!

För mycket socker! För mycket socker får dina energinivåer att rubbas, från att bli superpigg till att bli alldeles utmattad efter en stund. Så se till att hålla blodsockernivån någorlunda jämn för att må bra och prestera ditt bästa på intervjun!

Jobbtips:

Jobba på Klarna med kundtjänst i Stockholm – jobb utan krav på erfarenhet >>

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu