fbpx

Så är det att jobba på bemanningsföretaget Sprio – de anställda tycker till

På jobbet2018.02.27

Vi ville ta reda på vad som får oss att sticka ut från mängden och valde därför att fråga de verkliga proffsen: Våra anställda! Så vi skickade ut en anonym enkät till våra konsulter för att ta reda på varför de valt Sprio och vad det tycker om att jobba hos oss. För att få så ärliga och så många svar som möjligt så gjorde vi enkäten helt anonym. Vi passade även på att ställa öppna frågor där våra konsulter fick lyfta vad de vill om Sprio. Här det vi kom fram till:

1. Snabba

Många gillar Sprio redan innan de anställs på grund av man efter ansökan får snabb återkoppling via telefon, mejl eller sms! (För att inte tala om vårt snabba ansökningsformulär!) Men även efter att man blivit anställd via oss så ser vi till att ha tät kontakt och uppföljningar med anställda och konsultchef. Utöver det ser vi alltid till att anordna roliga event, föreläsningar och After Works där våra konsulter får chansen att hänga, mingla och lära känna varandra.
 

2. Varma

I enkäten uppgav 94,9 att de trivs som konsulter på Sprio. Som exempel på vad konsulterna gillar fick vi in lite olika exempel. Många var glada över våra roliga fester medan andra uppskattar den täta kontakten och hjälpen från sina konsultchefer. Vi vill alltid vara familjära och varma mot våra konsulter, utan dem vore vi nämligen ingenting, så det är för oss en självklarhet!
 

3. Ärliga

Av konsulterna så uppgav 83 procent att de tycker att tjänsten de arbetar på motsvarar eller överträffar förväntningarna de hade innan de anställdes. Det här tror vi i stor mån beror på att vi valt att just specialisera oss på kundservice och kundtjänst. Det är just därför vi har otroligt bra koll på vilka profiler som passar till vilka kunder och vilka egenskaper kunderna kommer att värdera hos konsulterna.
 

4. Förtroende

Visst skulle du aldrig ge ett dåligt tips till en vän? Nej precis, just därför värderar vi personliga rekommendationer otroligt högt! Vi tänker att det är just vårt rykte och rekommendationerna vänner emellan som på sikt är den absolut bästa marknadsföringen. Därför blev vi lite extra glada när 92 procent av konsulterna uppgav att de “Absolut skulle rekommendera oss till en vän”.
 

Följ oss

 
instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu