fbpx

Saker vi har att se fram emot 2021

På jobbet2020.12.30

Vi har så mycket att se fram emot 2021, det är ändå med stolthet vi ska vinka adjö och packa undan år 2020, för vi klarade det! I år gör vi ingen sammanfattning av- eller tillbakablick över året, även om det haft många fina stunder. Det känns härligare att se framåt, så därför delar vi med oss av vad vi ser fram emot 2021.
 

En ökad respekt

Vi har sett och förstått vilket lass vården verkligen drar. I och med Covid-19 så har vi alla fått en inblick i vårdpersonalens verklighet och vardag, vilket gör att vi i större utsträckning kommer att vara försiktiga och göra det vi kan för att underlätta deras börda. Solidaritet i sin renaste form.
 

Det sociala

Restriktionerna har visserligen gjort oss kreativa för hur vi umgås via skärmar, i text och i flera andra digitala former. Men känslan när du kommer att kunna ta en kaffe med dina närmaste och snacka lite strunt utan att behöva tänka på att hålla avstånd och att känna en kall kår längs ryggraden så fort någon hostar tio meter bort.
 

Att ta i hand och kramas

Vi är trötta på den där klämkäcka armbågshälsningen och den tafatta vinkningen nu, eller hur?
 

Vaccin

Som gör att vi kommer att kunna röra oss på ett mer fritt sätt. Kanske till och med resa, gå på konsert eller bröllop och att få vara tillbaka bland kollegor i större utsträckning.
 

En smidigare vardag

De som haft möjligheten att få jobba hemma har fått visa prov på hur mycket som faktiskt går att sköta på distans och att vissa saker faktiskt effektiviseras genom att göras digitalt. I den bästa av världar kan vi nu kombinera hemarbetet med att få befinna oss på kontoret. Det fysiska mötet kommer därför att kännas ännu mer betydelsefullt framöver.
 

Alla gör skillnad

Känslan av att vi vet att vi klarar det om vi samarbetar är kanske den allra starkaste lärdomen vi alla kan ta med oss från 2020? Det har in te varit ett speciellt roligt år för någon, vissa av oss har drabbats hårdare än andra men kontentan av det hela landar ändå i att vi vet att vi klarar det mesta, om vi hjälps åt!
 

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu