fbpx

Jobba administrativt med annonsering på Blocket Jobb i centrala Stockholm

Söka jobb2018.02.22

På Blocket Jobb kommer du att vara en del av en innovativ och ständigt utvecklande arbetsplats där varje ny dag är en fortsättning på gårdagens äventyr. Det är därmed viktigt att du trivs i en föränderlig miljö där ingen dag är den andra lik, både vad det gäller tempo och innehåll.
 

Dina arbetsuppgifter:

 • Ge en gedigen kundservice via inkommande telefonsamtal, chatt och e-mail
 • Ansvara för att publicera och granska webbaserade platsannonser, samt se till att annonserna blir sökbara på bästa möjliga sätt
 • Ta fram banners-kampanjer i olika format i Photoshop
 • Supporta säljarna i form av administration
 • knappsprio

  Du kommer att ingå i ett litet familjärt team som tillsammans strävar efter att hela tiden möta kundens behov och uppnå högsta möjliga kundnöjdhet genom att alltid överträffa kundens förväntningar. Förutom att leverera en hög kvalité ut mot kund är det samtidigt viktigt att du tycker om att ha kul på jobbet och värnar om att bidra till en god stämning i din omgivning.
   

  För att passa in i rollen tror vi att du är en energifylld problemlösare som metodiskt och positivt tar sig an nya utmaningar. Vi ser gärna att du har någon form av tidigareerfarenhet av kundservice, gärna B2Boch en merit är också om du har tidigare kunskap inom annonsering och Photoshop. Ett krav för tjänsten är att du obehindrat kan tala och skriva på svenska, samt har goda kunskaper i det engelska språket.
   

  

Sökord: kundsupport, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundtjänstarbetare, Stockholm, jobb, kundservice, kundservicemedarbetare, support, supportmedarbetare, teknisk support, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande, service minded, callcenter, lediga tjänster, jobb efter gymnasiet, callcenter, administratör, photoshop, annonsering

  instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

  Följ oss på Linkedin >

  Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

  Se allt kul vi gör på Instagram > 

  Relaterade artiklar

  Fullständiga villkor för användarregistrering

  Samtycke för ansökan hos Sprio AB
  Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

  Behandling av personuppgifter
  Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

  Vi behandlar följande personuppgifter:

  Förnamn, efternamn och företag
  Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

  Sprio är personuppgiftsansvarig
  Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

  Vem kan ta del av uppgifterna?
  Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

  Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

  Hur länge sparas personuppgifterna?
  Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

  Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
  Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

  Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

  Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
  Namn: lovisa.anelof@sprio.se
  Organisationsnummer: 559070-1800
  Postadress: 111 34 Stockholm
  Besöksadress: Sveavägen 32
  Telefon: 08-128 200 00

  Ansök nu