fbpx

En hel sommar utan semester? Så får du ändå semesterkänslor!

På jobbet2018.06.28

 
1 . Ta vara på hela dagen
Svenska sommardagar är långa, ta därför vara på hela dagen. Varför inte gå upp en timme tidigare än vanligt och ta en promenad innan frukost? Det är en bra start på dagen och du passar på att njuta av vädret!
 

2. Ät lunchen ute
Sitt inte instängd i lunchrummet, se till att gå ut på din lunch. Du får röra på dig, får en nypa frisk luft och miljöombyte! Har du inte råd att gå ut på restaurang och käka så ta med dig matlådan och sätt dig på en parkbänk eller i en park.
 

3. Åk iväg på utflykter
När du väl är ledig, se till att göra saker som ger dig fina minnen. Kanske åka på en roadtrip, eller varför inte åka till en strand du inte besökt tidigare? Har du inte möjlighet att åka någonstans kan du kolla vad som finns i ditt närområde, du kanske inte har besökt allt tidigare?
 

4. Om vädret sviker
Vi har haft turen att den svenska sommaren startade väldigt bra i år, men det kanske inte håller i sig. Vräker regnet ner eller är vädret bara allmänt trist, se till att mysa till det. Varför inte krypa ner i en fåtölj med en bra bok, eller bjuda in kompisarna på en spelkväll?
 

5. Planera in en resa i höst
Bara för att många åker iväg under sommaren på semester, behöver ju inte alla göra det. Längtar du verkligen efter en resa, så sök ledigt under hösten och boka! Det är alltid trevligt att ha något att se fram emot och det är skönt att komma iväg när hösten smyger sig på i Sverige.
 

6. Gör det bästa utav situationen
Att vara positiv är alltid det bästa. Kanske har du inte möjlighet att få semester i sommar och det känns trist. Men se till att göra det bästa utav situationen, ta vara på de goda stunderna!
 
 

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu