Så vet du om du passar för ett jobb inom kundservice på Klarna

Söka jobb2017.11.23

Skulle ett jobb inom kundservice på Klarna passa dig? Klarna har vunnit utmärkelser som ”Årets företag” & ”Årets innovatör”. Det är inte ett lätt jobb som passar alla men om du passar in kan du förvänta dig en riktigt rolig arbetsplats där du får både nya kollegor och vänner. Här kan du ta reda på vilka 7 egenskaper du behöver för att få jobbet!

Serviceminded

Serviceminded är ett ord som många använder utan att riktigt tänka på vad det faktiskt betyder. För att jobba med kundservice på Klarna behöver du veta ordets riktiga innebörd och också prestera utifrån det! Att vara serviceminded betyder flera saker: du är lyhörd och förstår kundernas problem. Du är ödmjuk och känner ingen prestige i att lösa problem eller att ta problem vidare om de är svårlösta. Du är också tillmötesgående, artig, saklig och uppmärksam. Dessa egenskaper har inte alla, har du?
 


Gilla fart och fläkt

Gillar du när det händer mycket? Här kommer du aldrig behöva sitta uttråkad! Det finns allltid något att göra och ibland kan det vara högt tryck men gillar du att peppa andra och att bevisa för dig själv vad du faktiskt klarar, då är Klarna ett jobb för dig!
 

Lösningsorienterad

Om någon ställer dig en fråga som du är helt oförberedd på, blir du då stum och nervös eller faktiskt peppad på att ta reda på vad svaret är? Om det senare stämmer in på dig kan vi bara säga grattis! Det är precis den typen av nyfikenhet som kommer ge dig en betydligt trevligare arbetsdag och det gör att du utvecklas snabbare. Nästa gång någon frågar så kan du redan svaret och efter en stund kanske du är så påläst så att du kan börja utbilda nya kollegor. Vips har din nyfikenhet gett dig ett kliv i karriären.
&nbsp


Skinn på näsan


Om du ringt till en kundservice själv någon gång så vet du antagligen om att man ringer när man behöver hjälp eller när ett problem har uppstått. Alla människor hanterar problem olika – vissa blir sura som bin eller förvandlas till gaphalsar, trots att det inte är ditt fel att problemet uppstått. Klarar du av att hantera en sådan person? Kanske kan du till och med vara så skillad att du lugnar personen och samtalet slutar i ett artigt hejdå? Då har du verkligen magin som krävs!
 

För dig som trivs med telefon

Är du en av dem som trivs med att prata i telefon? Här behöver du vara en sådan som alltid kan hålla en konversation levande och samtidigt lyckas lösa problem! Detsamma gäller chatt och mejl! En tuff utmaning, men riktigt kul!
 

Social


Trivs du med människor? Du behöver inte vara den som alltid syns och hörs mest. Men om du genuint gillar att snacka med kollegor på rasterna och tala med inringande kunder så blir jobbet så mycket lättare!
 

Jobba mot Mål

Är du lite tävlingsinriktad och har den där lilla extra glöden när det gäller att faktiskt uppnå ett mål? Vare sig det gäller jobbet, lagsport eller dit eget mål att hinna ta den tidiga bussen till jobbet så du hinner i god tid. Detta är en stor fördel om du vill jobba på Klarna!
 

Följ oss

Följ oss på Linkedin >>

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >>

Se allt kul vi gör på Instagram >>

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu