fbpx

Så förbereder du dig för arbetsintervjun – den ultimata guiden

Din karriär2019.03.26

Läs på – ordentligt!

På företagets hemsida hittar du garanterat massor av matnyttig info som du kan få användning av. Det ger alltid stilpoäng hos rekryteraren om du känner till lite info om företaget. Det kan också göra att du känner dig mer förberedd på mer specifika frågor rörande företaget och dess värderingar.

 

 

Använd dig av annonsen

Läs annonsen flera gånger! Den är ett perfekt underlag för att veta både vad företaget söker men också vad du som anställd kan göra för företaget. Kanske kan du komma på någon erfarenhet eller kompetens du har som inte står med i platsannonsen men som du förstår kommer att vara en klar fördel för dig i rollen.

 

Fundera på hur du vill framstå

Vilka frågor kan du tänkas få? Skriv upp några av dem och tänk igenom vad du vill svara. Kanske kan du be någon du känner att test-ställa några frågor så att du redan har besvarat några tuffa frågor i förväg. Då kan ni gemensamt diskutera vad som hade varit mer fördelaktigt att svara eller om du hade kunnat formulera dig på ett annat sätt?

 

Kom i rätt stämning

Se till att var den absolut bästa versionen av dig själv! Kom utvilad, i god tid, var inte vrålhungrig eller proppmätt och försök att inte bli för nervös. Kom ihåg att det inte bara är du som ska imponera, rekryteraren har också ett ansvar att sälja in tjänsten och företaget på ett förtroendeingivande sätt. Bästa knepet att undvika nervositet är att att förbereda sig – ju mer du har läst på, övat och tänkt igenom desto mer självsäker och världsvan kommer du att känna dig när det väl är dags.

Lycka till!

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu