fbpx

Det här är frågorna du bör ställa under arbetsintervjun

Söka jobb2019.01.22

Finns det utvecklingsmöjligheter inom företaget?

Det här är en toppenbra fråga som visar att du har ett långsiktigt intresse och som visar att du har ambitioner att inte bara lära dig och utföra det du ska – du visar att du vill utvecklas och klättra!
 

Vad hoppas ni att man ska uppnå inom de första sex månaderna

Det här är bra för du får ett hum om vad som förväntas av dig redan innan du börjar samt för ett försprång att veta i vilken riktning du vill utvecklas om du är intresserad av ny roll längre fram!
 

Vilka är de största utmaningarna i den här rollen

Denna fråga ger ett ärligt svar om vad som kan komma att bli det tuffa i rollen. Men du kan också få en större insikt i vad du har att vänta dig på arbetsplatsen och förbereda dig inför detta!
 

Hur mäter ni resultat?

En bra fråga som visar att du är intresserad av att prestera! Det är också intressant att veta ifall du jobbat på liknande sätt tidigare eller om det blir en helt ny modell för dig. Resultaten mäts för att du ska motiveras att uppnå de bestämda målen, inte för att peka på de gånger du inte uppnår dem. Det är viktigt att minnas – ofta kan du få extra stöd och hjälp när du inte riktigt når målen, detta gör ju att du utvecklas! En win-win situation helt enkelt.
 

Hur ser en typisk arbetsdag ut?

En inblick i vardagen på arbetsplatsen är alltid intressant! Här kan det dyka upp mycket spännande fakta som du kan ha nytta av inför en eventuell anställning.
&nbsp

Hur är arbetskulturen?

I och med denna fråga kan du få förståelse och insikt för om din personlighet passar in på just den här arbetsplatsen. Den visar också att du har seriöst intresse för om du verkligen passar för tjänsten och företaget!

 

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu