fbpx

Goda matlådor som du fixar enkelt och billigt

På jobbet2018.07.12

Goda matlådor

 

Vegetariskt

Laga vegetariskt och kom billigt undan trots att lunchen blir riktigt smarrig. Gör en härlig pasta med tomatsås och toppa med goda nötter så kommer du känna dig mätt och få i dig massa näring.
 

Soppor

Mums! Laga en mustig potatis- och purjolöksoppa, det är både billigt, mättande och gott! Eller varför inte slänga ihop en god gazpacho så här i sommartider när man kan vara sugen på något svalt i värmen. Tycker du inte att du blir mätt av soppa kan du slänga i lite keso eller ta med lite bröd.
 

Wok

En billig ingrediens som de flesta känner till: nudlar! Gör en bas av nudlar som du låter rinna av (inte i buljong då blir dem mjuka och porösa i matlådan). Därefter kan du steka på de grönsaker som du gillar, som är i säsong eller de som är på extrapris i affären. Det blir en god och fräsch matlåda som är enkel att variera!
 

Pastasallad

Ett supertips såhär i sommartider. Koka på lite pasta, gärna med en buljongtärning i pastavattnet för extra smak! blanda upp med de tillbehör du har hemma eller som du gillar lite extra. Även detta är en rätt som går att variera i oändlihet. Bland gärna ner bönor för extra mättnadskänsla.
 

Potatis

Vem älskar inte potatis? Gör raggmunk, rårakor eller varför inte bakad potatis med någon god röra? Potatis är grymt i alla former. Passa på medan det finns färskpotatis, då kan du göra en god fransk potatissallad att ta med!
 

 

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu