fbpx

Så gör du ett gott intryck på ditt nya jobb – enkla tips för att göra succé

På jobbet2018.01.03

Gör gott intryck på ditt nya jobb:

 

1. Använd rasterna till att lära känna dina kollegor

En bra grej är att vara utåtriktad och vilja lära känna dina kollegor redan i början. Då kommer du snabbare in i gruppen, du kommer kunna få tips och få roligare med kollegorna.
 

2. Ställ frågor!

Det är viktigt att du lär dig så mycket som möjligt redan i början. I uppstarten är det meningen att du ska lära dig och därför helt naturligt att du ställer frågor. Så passa på att göra det och anteckna! Det är bättre att du är frågvis i början än att du begår onödiga misstag längre fram i din anställning. Annars kan du upplevas slarvig.
 

3. Stäng av din mobiltelefon

Om du vill framstå som lyhörd och arbetsvillig kan det vara en bra idé att stänga av telefonen när du är ny. Då slipper du onödiga störningsmoment när mobilen vibrerar eller plingar till stup i kvarten. Fokusera på ditt nya jobb istället, du lär dig snabbare och får garanterat lättare i framtiden!
 

4. Omfamna feedback

Om någon berättar för dig hur du kan göra saker eller att det finns andra saker du borde göra – ta det då som en komplimang istället för att bli kränkt eller stött. Ha självförtroende och skriv ner feedbacken för att sen kunna bli bättre på ditt jobb. Du har snälla kollegor som hjälper dig att bli bättre, det bådar gott för att du ska trivas.
 

Följ oss

Följ oss på Linkedin >>

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >>

Se allt kul vi gör på Instagram >>

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu