Så gör du ett gott intryck på ditt nya jobb – enkla tips för att göra succé

På jobbet2018.01.03

Står du i startgroparna och är redo att börja ditt nya jobb? Grattis! Vi på Sprio har några riktigt bra tips på hur du gör ett gott intryck på ditt nya jobb, läs vidare så delar vi med oss av dem!

Gör gott intryck på ditt nya jobb:

 

1. Använd rasterna till att lära känna dina kollegor

En bra grej är att vara utåtriktad och vilja lära känna dina kollegor redan i början. Då kommer du snabbare in i gruppen, du kommer kunna få tips och få roligare med kollegorna.
 

2. Ställ frågor!

Det är viktigt att du lär dig så mycket som möjligt redan i början. I uppstarten är det meningen att du ska lära dig och därför helt naturligt att du ställer frågor. Så passa på att göra det och anteckna! Det är bättre att du är frågvis i början än att du begår onödiga misstag längre fram i din anställning. Annars kan du upplevas slarvig.
 

3. Stäng av din mobiltelefon

Om du vill framstå som lyhörd och arbetsvillig kan det vara en bra idé att stänga av telefonen när du är ny. Då slipper du onödiga störningsmoment när mobilen vibrerar eller plingar till stup i kvarten. Fokusera på ditt nya jobb istället, du lär dig snabbare och får garanterat lättare i framtiden!
 

4. Omfamna feedback

Om någon berättar för dig hur du kan göra saker eller att det finns andra saker du borde göra – ta det då som en komplimang istället för att bli kränkt eller stött. Ha självförtroende och skriv ner feedbacken för att sen kunna bli bättre på ditt jobb. Du har snälla kollegor som hjälper dig att bli bättre, det bådar gott för att du ska trivas.
 

Följ oss

Följ oss på Linkedin >>

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >>

Se allt kul vi gör på Instagram >>

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu