fbpx

Håll dig frisk på kontoret i höst – så undviker du bacillerna

På jobbet2018.09.07

Tvätta händerna

Gör det ofta! Att tvätta händerna ofta gör att du kan slippa bakterier som du annars kan få i dig när du äter, dricker kaffe eller kliar dig i ögat.
 

Handsprit

Handsprit är toppen att ha i en pump på skrivbordet. Men det är inte bara händerna som ska spritas! Glöm inte att torka tangentbordet, telefonen och annat som du ofta vidrör, med sprit.
 

Vitamin

Se till att äta mycket frukt och grönt för att få i dig de vitaminer du behöver för att hålla dig frisk! Det är extra viktigt på hösten och vintern när du inte får liks mycket vitamin från solen.
 

Frisk luft

Se till att få i dig frisk luft! Se till att ta en promenad på lunchen eller att ta en nypa luft på eftermiddagen när du känner dig tung i huvudet.
 

Tänk hälsosamt

Träna lagom och minska på stressen! Att träna är såklart alltid bra för hälsan och detta betyder inte att du ska tråna hårt och ta ut dig, motioner snarare i behagligt tempo. Om du tränar minskar du automastiskt på stressen men försöka att tänka på att stressa ner också, det hjälper mer än du anar!
 
 

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu