fbpx

Hemester eller jobba hemifrån – gör det bästa av sommaren

Din karriär2020.07.02

Starta dagen – utomhus!

Finns det något härligare än att äta frukost utomhus? Är du morgontrött kan du se till att förbereda frukost kvällen innan och ta med dig ut på balkongen eller varför inte till en park eller gräsplätt nära dig? Du får en garanterat härlig start på dagen.
 

Cykla

Se till att vara turist i ditt eget närområde. Kolla upp på en karta eller på kommunens hemsida vad det finns för smultronställen i din närhet och se till att cykla till härliga badplatser, oupptäckta glasskiosker eller varför inte någon historisk plats eller kulturminne för att samtidigt lära känna dina områden.
 

Plocka godis!

Ge dig iväg till ett självplock för att plocka jordgubbar eller baka äppelpaj på egenplockade äpplen. Plantera basilika på fönsterbrädan eller hjälp en pensionär att rensa ogräs i landet i utbyte mot lite härlig skörd i form av morötter eller potatis. Det är något alldeles extra att äta sådant som du själv sett skördas.
 

Gör en lista

Sätt dig ner och fundera ut saker du länge velat göra och lista ner dem på ett papper, det kan vara allt ifrån att måla om en stol till att hoppa från femman, kanske testa att göra hemmagjord glass eller att utmana dig själv att våga testa något nytt. När inspirationen tryter och du känner dig uttråkad så kan du plocka fram listan och kryssa av en punkt eller två.
 

Ta vara på solen

Sommaren är kort, ta vara på den! Försök att vara utomhus och njuta av det så mycket du bara kan. Ta bilder och spara för det kan vara fint att ta fram och kika på sen i grå november. Försök att vara så påhittig du bara kan i ovanliga tider.
 
Glad sommar!

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >
 

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu