fbpx

Så enkelt kan du hitta lediga jobb – tipsen som får dig anställd

Söka jobb2018.04.26

1. Ansök utan CV

Det är ibland svårt att hitta inspiration till att skriva ett CV och för att inte prata om att finna tiden. Därför har vi på Sprio inte ett krav på detta. Ansök direkt via vår hemsida, det tar bara 12 sekunder och går även att göra via din mobil eller surfplatta.

2. Hitta lediga jobb via bemanningsföretag

Ett bemanningsföretag fungerar som en säkerhet för dig och vårt mål är att du ska känna dig trygg. Vi på Sprio kommer se till att hitta det jobbet som passar dig bäst och finnas vid din sida under hela anställningen om du behöver hjälp eller har några frågor.

3. Var väl förberedd

”Tänk efter före” är ett vanligt ordspråk som går att tillämpa i många situationer. Se till att vara förberedd innan intervjun, researcha företaget och skriv ner några frågor att ställa. Det visar att du är intresserad och engagerad. Annars kan det kännas lite obekvämt om de ställer frågor som de tycker du borde kunna svara på.

4. Fundera på dina egenskaper

Ibland kan det kännas lite svårt att beskriva dina positiva och negativa egenskaper. Var inte blyg med de positiva, utan säg ärligt vad du tycker är bra med just dig! De negativa kan vara lite svårare att komma på, ett tips är att tänka på vad som brukar irritera dig hos andra? Blir du irriterad på att andra är slarviga, då kan en negativ egenskap vara att du kan ha en tendens att vara för strikt, men du jobbar på att bli mer öppensinnad.

5. Första intryck

Första dagen är viktig för din anställning. Se till att ta den tidiga bussen så du har gott med tid, att vara försenad ger ett dåligt intryck. En klädsel anpassad efter just din arbetsplats fungerar bäst, hellre lite mer uppklätt än tvärtom. Glöm dock inte bort vem du är, ha din egen stil! Visa intresse för din nya arbetsplats och visa hur hungrig du är efter att arbeta, så visar du framfötterna.
 

Följ oss

 
instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram > 

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu