Hösten är här och vi välkomnar november

Prio på Sprio2017.11.02

Den här veckan har hösten dragit igång på allvar! November är här och vi har ställt om klockorna till vintertid.

På kontoret jobbar vi på med flera spännande projekt och vi är i full gång med att hitta grym personal till BlueStep Bank, där har vi både hel- och deltidstjänster. Så känner du någon som skulle vilja jobba med ekonomi / bank så är det bara att tipsa! Länkar till tjänsterna hittar du här:

Jobba deltid med kundservice på BlueStep Bank – kravhandläggare >
Jobba heltid som handläggare på BlueStep Bank i Stockholm >
Jobba deltid som handläggare på BlueStep Bank i Stockholm>

 
Vi är också riktigt taggade på våra videoprojekt. Framöver kommer vi göra alltmer rörligt och redan nu har våra duktiga rekryterare spelat in ett litet klipp som du kan se här:
 

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu