fbpx

Hur är det att praktisera på Sprio? Vår praktikant Clara berättar!

Prio på Sprio2019.08.06

Hej! Jag heter Clara och utbildar mig till webbkommunikatör med inriktning på sociala medier. Jag har precis avslutat tio veckors praktik som digital marknadsförare på Sprio. Tiden har gått oförskämt fort men det känns samtidigt som hur länge som helst!

Jag har haft återkommande, fasta uppgifter (t.ex. att skapa och publicera innehåll enligt schema på sociala medier) och blivit tilldelad uppdrag men jag har även kunnat styra mitt arbete efter vad jag vill pröva på och lära mig. Det har passat mig superbra då jag vill arbeta brett inom marknadsföring och kommunikation! Jag har bland annat djupdykt i Google Analytics, gjort betalannonser på sociala medier, skrivit och SEO-optimerat blogginlägg, redigerat bilder, skapat rörligt material och skrivit jobbannonser.

Det roligaste har varit att få testa mig fram, oavsett uppgift har jag fått utrymme att testa mig fram till bästa resultat. Jag har inte tidigare jobbat med Sprios målgrupp, så det har varit kul och lärorikt att få testa på det!

På Sprio jobbar ett gäng glada människor som jag skrattat med varje dag. På måndagar är det frukostmöte men det har även blivit många teamluncher och fikastunder. Jag har inte setts som “praktikanten” som ska springa deras ärenden eller göra uppgifter som de inte orkar med. Tack var dem kände jag mig snabbt bekväm på kontoret!

Tveka inte att söka praktik eller jobb på Sprio! Flaggar dock för att man tyvärr inte får ta hem de otroligt söta hundarna som besöker kontoret med jämna mellanrum – de har redan ägare.

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu