fbpx

Hur går en rekryteringsprocess till – vad händer när jag gjort min ansökan

Söka jobb2018.09.24

Hur går en ansökningsprocess till? Det är en fråga som säkert dyker upp för många efter att du ansökt ett jobb! Här klargör vi steg för steg hur våra rekryteringsprocesser går till!
 

Din ansökan inkommer till oss

När du söker ett jobb hos oss sitter du antagligen med mobilen i handen och söker jobbet via Facebook eller vår hemsida. När du gjort din ansökan får du en bekräftelse på att vi mottagit din ansökan! Får du inte det har du uppgett en felaktig mejladress. Om du märker att du inte fått en bekräftelse i din inkorg eller i din skräppost kan du testa att ansöka igen och noggrant kontrollera e-postadressen.
 

Inom 48 timmar får du kontakt

Inom de närmaste två dygnen kommer vi att försöka kontakta dig via telefon, mejl eller sms. Så se till att ha telefonen nära till hands! Om du inte kan svara när vi ringer så smsar eller mejlar vi dig. Då kan du själv kontakta oss eller återkomma med förslag på en tidpunkt då vi kan försöka nå dig. Vi försöker i sådana fall att återkoppla till dig på angiven tidpunkt, vid hög belastning så kan vi inte med alla säkerhet nå dig vid önskad tidpunkt men försöker i den mån vi kan.
 

Personligt möte

Vid den första kontakten stämmer vi av några få punkter, om du tycker att tjänsten låter intressant bokas du in på ett personligt möte. Då får du komma hit till Sprio eller till aktuell kund på personlig intervju. I vissa fall vill vi att du ska ta fram några uppgifter eller göra några test inför intervjun, så var nogrann när du läser kallelsen till intervjun så du inte missar någon viktig uppgift!
 

Går du vidare?

Om du fortfarande är intresserad och uppfyller kraven för den aktuella tjänsten efter den första intervjun så går du vidare. Du får då bokas in på en eller två intervjuer hos kundföretaget.
 

Allt klaffar!

Grattis! Om allt klaffar så är det nu dags för kontraktsignering! Hur detta går till kan variera beroende på om jobbet gäller en rekrytering eller en bemanning. Men oftast så sker de på plats hos oss på Sprio och du får träffa någon av våra trevliga konsultchefer.
 

Jobbstart

Därefter är det dags för dig att sätta igång med din nya tjänst! En process kan variera i tid men oftast går det väldigt fort, från att du blivit kontaktad första gången kan det ta en vecka. Detta beror såklart på hur snabbt du kan börja jobba och hur många jobbstarter vi har.

Hoppas vi ses snart på en intervju!

 
 

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu