fbpx

Tilde Belin om att klättra internt: ”Den som verkligen vill, rör sig oftast framåt”

Din karriär2020.07.09

– Hur har din karriärstege sett ut på Sprio?
– Jag började på Sprio som rekryteringsassistent för ganska exakt ett och ett halvt år sedan, och fick efter ett par månader den fantastiska möjligheten att gå in i en ny roll som rekryterande konsultchef och etablera Sprios verksamhet i Göteborg. Där var jag ytterst ansvarig över både rekryteringen och konsultvård för Sprios uthyrda konsulter. Denna roll innebar resor ned till Göteborg från Stockholm på veckobasis och arbetet utöver detta var mer eller mindre helt digitaliserat, vilket var ett väldigt nytt arbetssätt men som jag idag drar enorm nytta av i och med den flexibiliteten det medför. Min tid i Göteborg skulle jag beskriva som den mest utvecklande, mest lärorika och roligaste perioden i mitt arbetsliv hittills! Nu står jag dock inför nya utmaningar då jag nyligen fick möjligheten att ta mig ann rollen som rekryteringskonsult här på Sprio – en roll som jag tar mig ann med stor glädje då jag, trots att det är svårslaget, ser en ännu roligare och mer lärorik period framför mig.
 
Vad är absolut roligast med ditt jobb?
– Åh vilken klurig fråga, jag skulle nog säga alla glada och härliga kandidater som jag får tala med dagligen. Att få erbjuda ett drömjobb till en kandidat är verkligen ren och skär glädje… Så, att göra kunder, kandidater och konsulter nöjda och glada helt enkelt. Även utmaningarna i det dagliga arbetet är något som jag tycker är väldigt roligt, och för att inte tala om det enormt grymma teamet som vi är på Sprio… Ja, listan kan göras lång.
 
Vad är ditt bästa tips för någon som vill ta sig vidare internt?
– Mitt främsta tips för att ta sig vidare internt är att ta ansvar för sin egen utveckling. Fundera på vart du vill komma och vilka mål du har, för även en tydlig dialog men din chef och berätta vilka ambitioner som du har på företaget. Jag tror även att det är väldigt viktigt med självinsikt och ödmjukhet samtidigt som man alltid strävar efter att göra sitt yttersta. Jag tycker också att det är viktigt att fira alla ”små” framgångar & delmål. Glöm inte heller att uppmärksamma det som du kanske lyckats mindre bra med, att se positivt på de små missarna som gjort att du lärt dig något, samt att du faktiskt rör dig framåt. Slutligen så är nog mitt bästa tips att ha tålamod och att inte ge upp, den som verkligen vill rör sig oftast framåt.
 
Tips på hur du håller dig motiverad?
– Att vara på en arbetsplats som man trivs på skulle jag säga leder till automatisk motivation. Men återigen så tror jag även gällande detta att man får ta tjuren vid hornen och inte förvänta sig att motivationen alltid kommer att falla tillbaka i knät på en, utan istället både självständigt och som team på ett företag ständigt jobba med att hålla motivationen och glöden uppe. Att prata med sina kollegor om framtidsambitioner, mål och se till att även ha roligt på arbetet hjälper mig väldigt mycket i tider som jag känner att motivationen sviktar en aning.
 
Vad är ditt nästa mål?
– Tjänsten som rekryteringskonsult har länge varit målet jag jobbat mot, så just nu så fokuserar jag mest på att landa i min nya roll. Det mesta är väldigt bekant men det är även en del nytt att komma in i och i dagsläget så är mina ambitioner att lära mig allt jag kan inom mitt nya område så att jag kan växa in i den här rollen så snabbt som möjligt och ge järnet helt enkelt. Jag är verkligen så himla tacksam för de möjligheter som jag har fått på Sprio och jag är så glad över att jag har hittat det som jag verkligen vill göra arbetsmässigt. Med det sagt så har jag alltid som mål att känna att jag utvecklas och bygger på mig mer erfarenhet och lärdom i den här branschen, vart det tar mig återstår att se men jag tror nog att det kommer att bli något riktigt bra.
 

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >
 

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu