fbpx

Jobba med kundservice på Boxer – passar jobbet dig?

Söka jobb2018.10.03

1. Social

Som medarbetare i Boxers kundtjänst kräver det, precis om vilket kundservicejobb som helst, att du gillar att interagera med människor. Alla inringande kunder ska känna sig väl bemötta och om du gillar att prata med människor ärv det såklart lättare att få till den upplevelsen! Så för alla oss som brukade prata lite för mycket på lektionerna i skolan, det här kan vara ett jobb för oss!
 

2. Problemlösare

De flesta som ringer in till kundservicen på Boxer behöver hjälp, guidning eller har problem. Så att du är på alerten, är inlyssnande och har en vilja att hjälpa har en klar fördel här! Vare sig det handlar om en enkel & pedagogisk förklaring till en enkel lösning eller om du erbjuder kunden att uppgradera sitt abonnemang.
 

3. Stresstålig

Är du van att hantera stress? Eller är du en sån person som kanske inte alls stressar upp dig särskilt ofta? Grattis då kommer du passa in i Boxers kundservice. Ibland kan det handla om stress för att det är hög belastning och många som ringer, medan det ibland kan handla om stressade eller upprörda kunder. Om du själv klarar av att behålla lugnet trots sådana händelser så kommer du att kunna hantera jobbet lekande lätt.

 

4. Klara att ha många bollar i luften

I kundservicen på Boxer gäller det att klara av när det händer många saker samtidigt. Du ska kunna hålla en god ton över telefon samtidigt som du finner en lösning på kundens problem. Därtill ska du logga kundens ärende så att man senare kan se en historik över ärenden. Multi-tasking är därför A och O i denna tjänst!

 

5. Teknisk

Såklart har du en fördel om du är lite teknisk insatt själv! Dels för att många av problemen som kunderna ringer in med kan vara just tekniska men även för att du ska kunna lära dig och hantera olika system i datorn medan du arbetar. En viss datorvana och tekniskt intresse kan därför göra jobbet lite enklare för dig!
 

 

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu