fbpx

Jobba som påskkyckling eller -hare över en dag – tipsa någon som borde söka!

Din karriär2018.03.13

Den utannonserade tjänsten kommer att vara över en dag, skärtorsdagen! Du kommer i rollen att dela ut godis och sprida glädje. För detta kammar du hem 1000 kronor, ganska lättförtjänta pengar om du frågar oss.

Så under dagen kommer dina huvuduppgifter vara att sprida påskglädje och dela ut godis, iförd en dräkt i form av påskhare eller kyckling! Så här lyder annonsen:

Sprio söker påskkyckling & -hare för endagsuppdrag – 1000 kr för en dag!
Nu söker vi två goda och glada påskälskare för ett läckert endagsuppdrag på Skärtorsdagen den 29/3. Det är meriterande om du klär i gult eller om du vant skuttar rakt in i din roll som påskhare.

Arbetsuppgifterna består av att sprida glatt kackel och dela ut godis till våra konsulter och kunder under dagen (du behöver därför kunna hålla näbben i styr). För ditt dagsverke är lönen 1000 kronor.

Dina egenskaper:
Du gör inte en höna av en fjäder
Du är inte harig eller en chicken – utöver din dräkt, vill säga!
Du gillar att önska andra en glad påsk!

Skicka in en motivering på varför just du ska passar för den här rollen! Vill du bifoga en film, foton eller kanske en påskdikt så mejlar du den till lovisa.carlberg@sprio.se. För denna tjänst har vi inte möjlighet att ge återkoppling inom 48 h – men vi lovar att vi kommer att gå igenom alla ansökningar innan den 29/3! Skynda att skicka din ansökan, det finns bara två platser så konkurrensen är stenhård.

Vi på Sprio står självklart för dräkt och godis, det enda du behöver är att dela med dig av positiv energi och mängder av godis. Hoppas att vi ses lagom till påsk!
 

Följ oss

 
instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu